Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Στέφενς: «Με ενδιαφέρουν περισσότερο οι παίκτες μου»

Στην ετοιμότητα των παικτών του μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Σαχτέρ αναφέρθηκε ο Χουμπ Στέφενς, ενόψει του αγώνα κόντρα στον Πλατανιά (22/9).

Στέφενς: «Με ενδιαφέρουν περισσότερο οι παίκτες μου»
Δύσκολη χαρακτήρισε ο Χουμπ Στέφενς την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά.

Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε πως οι Κρητικοί είναι μια άκρως επιθετική ομάδα, ωστόσο τόνισε πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι οι παίκτες του και το πόσο έτοιμοι θα παρουσιαστούν.

Ακόμη, αναφερόμενος στην πρεμιέρα του «Δικέφαλου του Βορρά» στους ομίλους του Europa League τόνισε πως κάθε νίκη αυξάνει την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής:
«Πρώτα απ' όλα πρέπει να δούμε πόσο γρήγορα θα μπορέσουν να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές από την προσπάθεια του Europa League ώστε να είναι έτοιμοι στον βαθμό που πρέπει για ν' αγωνιστούν στον επόμενο αγώνα. Νομίζω πως κάθε νίκη προσδίδει αυτοπεποίθηση, πολύ περισσότερο η νίκη επί της Σαχτέρ λειτούργησε ανάλογα τονώνοντας την αυτοπεποίθησή μας».

Τί θέλετε να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές σας στον συγκεκριμένο αγώνα κόντρα σε μια ομάδα όπως είναι ο Πλατανιάς. Ποιες είναι οι βασικές οδηγίες όποιοι κι αν αγωνιστούν;
«Νομίζω πως είναι ένα άλλο παιχνίδι σε σχέση μ' αυτό που δώσαμε απέναντι στη Σαχτέρ. Έχω την αίσθηση πως ο Πλατανιάς παίζει περισσότερο επιθετικά, γενικότερα είναι μια πολύ καλή ομάδα, ούτως ή άλλως πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση.
Ωστόσο, δε δίνω τόσο μεγάλη σημασία στον εκάστοτε αντίπαλο αλλά παρακολουθώ και μ' ενδιαφέρουν περισσότερο οι παίκτες μου πόσο έτοιμοι είναι, αν μπορούν ν' αγωνιστούν για ενενήντα ή σαράντα πέντε λεπτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: