Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

«Στον Παναθηναϊκό, όπως με Αστέρα...»

Μια αντίστοιχη εμφάνιση όπως αυτή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ανέφερε ο Θανάσης Παπάζογλου.

«Στον Παναθηναϊκό, όπως με Αστέρα...»
Στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε τη δυσκολία του ΟΦΗ στο σκοράρισμα ο Θανάσης Πάπάζογλου, τονίζοντας πως ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ.

Μάλιστα, χαρακτήρισε ως πρώτο βήμα το γκολ που πέτυχε η ομάδα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας πως με αντίστοιχη εμφάνιση θα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη «Λεωφόρο».

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Παπάζογλου στο Novasports:

Για την πορεία της ομάδας έως τώρα:

«Δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τα γκολ που αναλογούν στις τελικές ευκαιρίες που δημιουργούμε αλλά πιστεύω ότι μέσα από την καθημερινή προπόνηση και τη σκληρή δουλειά βελτιωνόμαστε και αυτό φαίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είναι μεγάλη υπόθεση να δημιουργείς τόσες πολλές τελικές προσπάθειες. Θέλω να πιστεύω ότι το γκολ με τον Αστέρα θα μας λύσει τα πόδια και θα είναι το έναυσμα για άλλα γκολ τα οποία θα μας χαρίσουν και τη νίκη».

Για το που οφείλεται η δυστοκία της ομάδας:

«Είναι αρκετοί οι λόγοι και για μένα ένας λόγος είναι και η έλλειψη συγκέντρωσης τη στιγμή που είναι να κάνεις το τελείωμα. Βρεθήκαμε αρκετές φορές σε καλή θέση για γκολ αλλά αυτό δεν επετεύχθη και ξέρω ότι εάν είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι, όποιος παίκτης και να βρεθεί εκεί εκείνη τη στιγμή θα τελειώσει καλά τη φάση διότι διαθέτουμε παίκτες που έχουν ποιότητα και ευχέρεια στο σκοράρισμα».

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που ξεκίνησε από την αρχή το καλοκαίρι. Δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα, ένας ιστορικός σύλλογος αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να αποκομίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από αυτή την αναμέτρηση. Εάν παίξουμε όπως και με τον Αστέρα πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το νέο πρωτάθλημα των 18 ομάδων:

«Έχω την αίσθηση ότι από πλευράς ποιότητας και ανταγωνιστικότητας το φετινό πρωτάθλημα είναι καλύτερο. Πιστεύω να γίνει ένα καλό και αμφίρροπο πρωτάθλημα σε όλες τις θέσεις γιατί έτσι ομορφαίνει και το ποδόσφαιρο και ο κόσμος περιμένει να δει το κάθε παιχνίδι με περισσότερο ζήλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: