Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

«Αιώνιος» καπιτάνο!!

Την ανανέωση της συνεργασίας της Ρόμα με τον Φραντσέσκο Τότι για τα δύο επόμενα χρόνια ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου ο 36χρονος ποδοσφαιριστής κι ο Τζέιμς Παλότα.

«Αιώνιος» καπιτάνο!
«Καπιτάνο» θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Φραντσέσκο Τότι όπως ανακοινώθηκε και επίσημα σε συνέντευξη τύπου που έδωσε με τον πρόεδρο της Ρόμα.

Ο 36χρονος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας μέχρι το 2016, χωρίς να κρύψει την ικανοποίηση του και την λατρεία του για τον σύλλογο στις πρώτες του δηλώσεις:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο για το συμβόλαιο. Ήταν αυτό που θέλαμε όλοι. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα γιατί μου δίνει την ευκαιρία να μείνω στο σύλλογο που πάντα υποστήριζα και αγαπώ. Έχω άλλα δυο χρόνια ευθύνης και ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα».

Όσον αφορά τον Τζέιμς Πελότα ανέφερε: «Έχω την τιμή να σας αναφέρω πως ο Φραντσέσκο θα μείνει μαζί μας. Θέλω να σηκώσετε τα ποτήρια, μια πρόποση για τον Τότι και για ένα λαμπρό μέλλον για τη Ρόμα»,

inner

«Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι θα μείνει κοντά μας. Είναι ο αρχηγός της Ρόμα και θα είναι εδώ για πάντα. Είμαι χαρούμενος για όσα έχουμε καταφέρει τον τελευταίο καιρό».

Ο «αιώνιος» αρχηγός της Ρόμα έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τον ιταλικό σύλλογο και όπως ανέφερε στις δηλώσεις του είναι αφοσιωμένος στο να κάνει το καλύτερο γι' αυτήν, χωρίς να αποκλείει την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα.

«Να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Η φανέλα μου αυτή τη στιγμή είναι της Ρόμα. Προφανώς όμως αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο. Θα δούμε».




Όσον αφορά τις προβλέψεις του για το φετινό ιταλικό πρωτάθλημα, δεν πήρε ξεκάθαρα θέση, όμως υποσχέθηκε πως στο γήπεδο θα υπάρχει αυτό που έλειψε τα τελευταία χρόνια απ' την Ρόμα.

«Είναι δύσκολο να κάνεις από τώρα υπολογισμούς. Ξεκινήσαμε στην σωστή κατεύθυνση. Ο Γκαρσία είναι ένας άνθρωπος που θέλει να παίζει καλή μπάλα και η ομάδα θέλει σεβασμό, αυτό που της έλειπε τα τελευταία χρόνια. Θα είναι μια ανταγωνιστική Ρόμα»Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: