Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Λεμονής: «Έχουμε πληρώσει αρκετά λάθη»

Τρόπους να διορθωθούν τα λάθη που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Λεβαδειακός αναζητάει ο Τάκης Λεμονής, τονίζοντας τη σιγουριά του ότι η ομάδα θα ανακάμψει.

Λεμονής: «Έχουμε πληρώσει αρκετά λάθη»
Αισιόδοξος ότι θα ξεκινήσει η ανοδική πορεία του Λεβαδειακού εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τάκης Λεμονής.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Λιβαδειάς αναφέρθηκε στο ερχόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως αναζητούνται οι λύσεις για να ξεπεραστούν τα λάθη των περασμένων αγωνιστικών:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ: «Ο ΠΑΣ έχει κάνει καλό ξεκίνημα και είναι μια ομάδα που δεν χάνει εύκολα. Μας βοήθησε η παρουσία μας στην έδρα του Άρη αλλά πρέπει να κάνουμε νίκες για να είμαστε πιο άνετα».

Για το ποια είναι τα όπλα του ΠΑΣ: «Όλες οι ομάδες έχουν και δυνατά και αδύνατα σημεία. Αυτά τα μελετάμε και θέλουμε να βρούμε έναν τρόπο να την κερδίσουμε. Έχει αρκετή ποιότητα ο ΠΑΣ αλλά έχουμε και εμείς ποιότητα και μπορούμε να υπερισχύσουμε».

Για το αν θα ξεπεραστεί γρήγορα το πρόβλημα της δυσκολίας στη νίκη: «Έχουμε πληρώσει αρκετά λάθη σε σύντομο χρονικό διάστημα και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να το λύσουμε».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ: «Είναι πολλά αυτά που θα κρίνουν το ματς. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να βρουν λύσεις μέσα από τις στημένες φάσεις, αυτό θα είναι ένα καθοριστικό κομμάτι αλλά όχι το μοναδικό. Ο ΠΑΣ παίζει στην κόντρα και εμείς προσπαθούμε να αναλύσουμε τον αντίπαλο και να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: