Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Τέσσερις «κολοσσοί» για το γήπεδο της ΑΕΚ!!

Τέσσερις μεγάλες εταιρείες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την ονομασία του «σπιτιού» της Ένωσης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται σε επαφή μαζί τους. Μετά την παρουσίαση των σχεδίων θα γίνει η επιλογή...
Στις 30 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί η συνάντηση του «Τίγρη» με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για την επίσημη παρουσίαση της «Αγιάς Σοφιάς», στην ατζέντα του ισχυρού άνδρα της Ένωσης όμως βρίσκονται και άλλα ζητήματα που αφορούν το νέο γήπεδο της ομάδας.

Ένα από τα πιο σημαντικά αφορά φυσικά στην εμπορική ονομασία του, μέσω της οποίας θα εξασφαλιστούν πολύτιμοι πόροι για τον σύλλογο, αλλά και για το ίδιο το έργο. Δύο μεγάλες εταιρείες είχαν δείξει αρχικά ενδιαφέρον, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο του φυσικού αερίου (δεν είναι η Gazprom) και των πετρελαϊκών αντίστοιχα, ωστόσο η στάση... αναμονής του Μελισσανίδη φαίνεται ότι απέφερε καρπούς.
Αυτό γιατί σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ» δύο ακόμα εταιρείες-κολοσσοί έχουν δείξει ενδιαφέρον για να «βαφτίσουν» το «παλάτι» του Δικεφάλου, κάτι που σημαίνει ότι ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πραγματοποιεί πλέον καρέ επαφών.
Η τελική επιλογή πάντως δεν πρόκειται να γίνει άμεσα, αφού στην Ένωση υπάρχει η πεποίθηση πως ο χρόνος κυλάει υπέρ τους στο συγκεκριμένο θέμα και γι' αυτό το λόγο η... εκλεκτή θα γίνει γνωστή μετά τα αποκαλυπτήρια των σχεδίων.
Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: