Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ε, ρε πράγμα!!

Με την Λίβερπουλ να είναι πρώτη στην βαθμολογία, την Τσέλσι να έχει κάνει κακή αρχή και τις Σίτι, Γιουνάιτεντ να λύνουν τις διαφορές τους στο Μάντσεστερ, έρχεται η 5η αγωνιστική της Premier League

Ε, ρε πράγμα!
Με την Λίβερπουλ να είναι πρώτη στην βαθμολογία, την Τσέλσι να έχει κάνει κακή αρχή και την Σίτι με τη Γιουνάιτεντ να λύνουν τις διαφορές τους στο Μάντσεστερ, έρχεται η 5η αγωνιστική της Premier League

Νόριτς-Άστον Βίλα

Στα χαμηλά έχουν μείνει στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ οι Νόριτς και Άστον Βίλα που στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 5η αγωνιστική θα ψάξουν και οι δύο την επιστροφή στις νίκες. Από μια φορά έχουν πανηγυρίσει φέτος οι δύο σημερινοί αντίπαλοι, που βρίσκονται αρκετά κοντά η μια στην άλλη στην βαθμολογία, αλλά και αρκετά κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ θέλει η Λίβερπουλ, η οποία αντιμετωπίζει στο «Άνφιλντ» την Σαουθάμπτον με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή. Πλέον το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μοναδικός της στόχος είναι να παραμείνει εκεί για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Νιουκάστλ-Χαλ

Συνέχεια στις εντυπωσιακές της εμφανίσεις θέλει να δώσει μπροστά στο κοινό της η Νιούκαστλ, η οποία φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη Χαλ. Οι «καρακάξες» έχουν μαζέψει επτά βαθμούς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ και μοναδικός τους στόχος είναι να παραμείνουν σε υψηλές «πτήσεις»! Ο Χατέμ Μπεν Αρφά διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και ήδη αποτελεί το πρώτο «βιολί» των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας του. Για ακόμη μία εβδομάδα ο Άλαν Πάρντιου θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ομπερτάν, Τέιλορ, Γκουντιέρες και Σόλα Αμεόμπι.

Γουέστ Μπρομ-Σάντερλαντ

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Γουέστ Μπρομ και τη Σάντερλαντ στο «Χόθορνς», μπορεί πολύ εύκολα να χαρακτηριστεί κρίσιμο και για τις δύο ομάδες! Οι δύο ουραγοί της βαθμολογίας θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να πάρουν μια… μικρή μεν, αλλά σημαντική ανάσα εν όψει της συνέχειας. Το πρόγραμμα, άλλωστε, που έχουν και οι δύο το προσεχές διάστημα, δεν τους αφήνει να σκεφτούν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Γουέστ Μπρομ έχει παιχνίδια κόντρα στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Στόουκ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ, ενώ η Σάντερλαντ θα πρέπει να παίξει και αυτή με Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Σουόνσι και Νιούκαστλ. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το γεγονός πως οι δύο σημερινοί αντίπαλοι έχουν να πανηγυρίσουν κατάκτηση τριών βαθμών σε παιχνίδι από τον περασμένο Απρίλιο (!), τότε γίνεται κατανοητό γιατί είναι κρίσιμο το ματς.

Γουέστ Χαμ-Έβερτον

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανέβει περισσότερο στη βαθμολογία, «χτυπώντας» τη... λαβωμένη Γουέστ Χαμ, έχει σήμερα η Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» αναζητούν το τρίποντο, μετά την νίκη επί της Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ άπαντες περιμένουν και την πρώτη εμφάνιση του Ρομέλου Λουκάκου με την μπλε φανέλα.

Τσέλσι-Φούλαμ

Δύο σερί ήττες είναι... πολλές για την Τσέλσι. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να επανακάμψει άμεσα και το παιχνίδι με τη Φούλαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι μία ιδανική ευκαιρία για τους «μπλε» να βάλουν τέλος στις κακές εμφανίσεις και να κάνουν το «comeback».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 21/9 (17:00)


Νόριτς-Άστον Βίλα (14:45)
Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον (17:00)
Νιούκαστλ-Xαλ
Γουέστ Μπρομ-Σάντερλαντ
Γουέστ Χαμ-Έβερτον
Τσέλσι-Φούλαμ (19:30)

Κυριακή 22/9

Άρσεναλ-Στόουκ (15:30)
Κρίσταλ Πάλας-Σουόνσι
Κάρντιφ-Τότεναμ (18:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η επόμενη αγωνιστική:

Σάββατο 28/9

Τότεναμ-Τσέλσι
Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι
Φούλαμ-Κάρντιφ
Χαλ-Γουέστ Χαμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γούεστ Μπρομ
Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας
Σουόνσι-Άρσεναλ

Κυριακή 29/9

Στόουκ-Νόριτς
Σάντερλαντ-Λίβερπουλ

Δευτέρα 30/9

Έβερτον-ΝιουκάστλΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: