Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Να επιστρέψει στον… δρόμο των επιτυχιών!

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλουν άπαντες στην Βέροια μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Να επιστρέψει στον… δρόμο των επιτυχιών
Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ήττα 2-1 ανήκουν πλέον στο παρελθόν για την Βέροια, με την «βασίλισσα του Βορρά» να θέλει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Ένα απρόοπτο προέκυψε για τον Τον Κάανεν ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Κομοτηνής, καθώς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Σεγούντο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις μέσα στην εβδομάδα και έμεινε εκτός αποστολής.

Το πρόβλημά του έρχεται να προστεθεί σε αυτό του Γκιγέρμο, ο οποίος και αυτός δεν θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ο Ολλανδός τεχνικός ανακοίνωσε στους παίκτες την αποστολή της ομάδας.

Η αποστολή της Βέροιας: Μπάρμπας, Καλτσάς, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ορέστες, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Τζόναθαν, Γεωργιάδης, Μάνος, Όστοιτς, Αναστασόπουλος, Μπέν, Τράπ, Μρντάκοβιτς, Αποστολόπουλος, Ζεζίνιο, Σιόντης Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: