Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

«Βλέπει» Γκαράι η Μπαρτσελόνα!

Την περίπτωση του Εζεκιέλ Γκαράι εξετάζει η Μπερτσελόνα για την επόμενη μεταγραφική περίοδο, εφόσον διαπιστωθεί ότι χρειάζεται να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς της.

«Βλέπει» Γκαράι η Μπαρτσελόνα
Πιθανό είναι το ενδεχόμενο το όνομα του Εζεκιέλ Γκαράι να συζητηθεί τον ερχόμενο Γενάρη για την Μπαρτσελόνα, εφόσον οι ιθύνοντες του συλλόγου διαπιστώσουν πως μέχρι τότε χρειάζεται να υπάρξει μία προσθήκη στα μετόπισθεν

Σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή «Punto Pelota», ο Αργεντινός στόπερ θα ήταν ψηλά στη σχετική λίστα, αφού θα μπορέσει να καλύψει επάξια το οποιοδήποτε κενό υπήρχε στην άμυνα των «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα, ο διεθνής άσος γνωρίζει καλά το ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς στο παρελθόν είχε φορέσει τις φανέλες της Σανταντέρ και της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είχε καταβάλει το ποσό των 10 εκατ. ευρώ το 2008 στην προηγούμενη ομάδα του. Ωστόσο, η Μπενφίκα τον απέκτησε έναντι μόλις 5,5 εκατ. ευρώ.

Το καλοκαίρι ο Γκαράι φημολογείται πως ήταν κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως τελικά παρέμεινε στους Πορτογάλους και - από τη στιγμή που έχει παίξει στο Champions League – δεν θα έχει δικαίωμα μετά τον χειμώνα να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με άλλη ομάδα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: