Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Στην Αυστραλία ο Κοντρέρας!

Τέλος ο Πάμπλο Κοντρέρας για τον Ολυμπιακό; Πιθανότατα. Ο Χιλιανός αμυντικός πέρασε το απόγευμα από τον Ρέντη και χαιρέτησε τους συμπαίκτες του. Ανακοίνωσε ότι φεύγει για την Αυστραλία. Εκεί που λογικά θα συνεχίσει την καριέρα του.
Ο 35άχρονος κεντρικός αμυντικός έχει εξασφαλίσει άδεια από την ΠΑΕ, προκειμένου να μιλήσει επίσημα πλέον με δύο-τρεις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, το τελευταίο διάστημα.
Μια από αυτές είναι σίγουρα η Βίκτορι Μέλμπουρν. Για να μπαίνει στην διαδικασία λοιπόν ο Κοντρέρας να ταξιδέψει ως εκεί φαίνεται ότι το θέμα είναι αρκετά προχωρημένο. Και ότι το ταξίδι δύσκολα θα έχει… επιστροφή.
Οι Πειραιώτες δεν έχουν οικονομικές απαιτήσεις. Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τον έμπειρο αμυντικό, και ουσιαστικά από τα τέλη του Ιούλη ο Χιλιανός ψάχνει για μια ομάδα που θα καλύψει το συμβόλαιο του (περίπου 500.000 ευρώ ετησίως) και θα τον αποκτήσει.
Τον Αύγουστο έφτασε κοντά σε μετακόμιση στο Ισραήλ για λογαριασμό της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Στη συνέχεια μίλησε με ομάδες του Μεξικού και της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας. Και πάλι όμως δεν προέκυψε κάποιο αποτέλεσμα.
Στον Ολυμπιακό, στη μια και μοναδική σεζόν που αγωνίστηκε (την περσινή) είχε συνολικά 25 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία φορά αγωνίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανία (7 Απριλίου).
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: