Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

«Χτυπά» παντού ο Ιβάν!

Κινητοποιήθηκε η πολιτική ηγεσία για την τροπολογία για τα χρέη των ΠΑΕ μετά τις κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη για αυτά του ΠΑΟΚ. Συμφωνία για το νέο προπονητικό στη Θέρμη.

«Χτυπά» παντού ο Ιβάν
Το φόρουμ συζήτησης που διοργάνωσε στο «Μακεδονία Παλλάς» ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται πως κινητοποίησε την πολιτική ηγεσία για το ζήτημα των χρεών των ΠΑΕ. Οι 55 βουλευτές από τη Βόρεια Ελλάδα που έδωσαν το «παρών» φαίνεται πως προχωρούν το θέμα κατάθεσης τροπολογίας στη Βουλή, που θα αφορά τη βάση αποπληρωμής του πρωτογενούς κεφαλαίου που οφείλει μία ΠΑΕ. Η διαδικασία θα είναι ταχύτατη και πιθανώς η τροπολογία να κατατεθεί την ερχόμενη Τρίτη στη Βουλή, αφού κατατεθεί στο γενικό λογιστήριο του κράτους και τεθεί υπόψη του υπουργού Οικονομίας. Ήδη το υπουργείο ετοιμάζει πρόταση στην Τρόικα να διαγραφούν τα χρέη και οι προσαυξήσεις στα χρέη των αθλητικών ανώνυμων εταιρειών.

Συμφωνία για Θέρμη

Ο Ιβάν Σαββίδης «τρέχει» και το θέμα του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τα «Σπορ του Βορρά», επήλθε συμφωνία με τον Δήμαρχο Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο, σχετικά με τα στρέμματα στην έκταση Ταγαράδες και απομένει η έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την παραχώρηση του χώρου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Και τώρα Πλατανιάς

Σήμερα αρχίζει και… τελειώνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά (16:00) στην Τούμπα, αφού χθες όσοι είχαν αγωνιστεί απέναντι στη Σαχτέρ έκαναν αποθεραπεία. Εκτός πλάνων του Χουμπ Στέφενς, που είναι πιθανό να φρεσκάρει αρκετά την ενδεκάδα του, είναι ο Πάμπλο Γκαρσία που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό κι άρχισε θεραπεία, ενώ υπολογίζεται πλέον κανονικά ο Νίκος Σπυρόπουλος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: