Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Κι αν γκελάρει ξανά ο Παναθηναϊκός;

«Ντου στα Αποδυτήρια» για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ. Θα κερδίσουν οι πράσινοι ή θα γίνει κι άλλη γκέλα; Οι πολλές ισοπαλίες, το άγχος και το γκολ. Ο ΟΦΗ είναι μέχρι τώρα μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Δύσκολα βάζει γκολ, αλλά δύσκολα τρώει κιόλας. Ναι μεν, λοιπόν, έχει μόλις 3 β., αλλά όλα του τα παιχνίδια είναι κλειστά.
Πολλές ισοπαλίες
Την 1η αγωνιστική ο ΟΦΗ έφερε εντός έδρας 0-0 με τον Πανιώνιο.
Την 2η αγωνιστική έχασε εκτός 2-0 από την Βέροια, με τα δυο τέρματα να μπαίνουν στο τελευταίο μισάωρο.
Την 3η αγωνιστική είχαμε ΟΦΗ – Πλατανιάς 0-0.
Την 4η πάλι «Χ», στο ΟΦΗ – Αστέρας 1-1.
Ευχέρεια
Όπως βλέπουμε ναι μεν οι Κρητικοί δεν έχουν ευχέρεια στο γκολ, όμως από την άλλη αμύνονται αποτελεσματικά. Κι έτσι τα τρία από τα τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ τα δυο απ’ αυτά με 0-0.
Στριμωγμένοι
Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, θα μπει στο γήπεδο αρκετά επιθετικά και με στόχο να διασπάσει την άμυνα του ΟΦΗ, για να μπορέσει να πάρει αυτή τη φορά το τρίποντο. Με τους πράσινους να είναι αρκετά στριμωγμένοι μετά τα τρία τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.
Αν στρεσαριστεί
Αποκλείεται να γίνει καρέ στις πράσινες γκέλες; Τίποτα δεν αποκλείεται. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα του και να ξεκινάει σαν φαβορί, αλλά δεν πείθει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Κι αν, μάλιστα, στρεσαριστεί, τότε θα γίνει πιο δύσκολο το έργο του.
Αλά Παναιτωλικός
Νομίζω, πάντως, ότι οι πράσινοι θα λύσουν πολλά από τα προβλήματά τους αν κάνουν ένα ξεκίνημα αλά Παναιτωλικός την 1η αγωνιστική. Με ένα γκολ, δηλαδή, στο ξεκίνημα θα πάρουν αέρα, αφού ούτως ή άλλως βγάζουν αρκετή διάθεση στο παιχνίδι τους. Ωστόσο, ο φετινός ΟΦΗ παρουσιάζεται όπως είπαμε δυσκολοκατάβλητος. Θα γίνει ενδιαφέρον παιχνίδι, λοιπόν.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: