Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Υπέγραψε τον Σεπτέμβρη, με απίστευτα λεφτά!!

Ποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής βρήκε τελευταία στιγμή συμβόλαιο σε ευρωπαϊκή ομάδα, με πολύ καλά χρήματα και προοπτική για νέα μεταγραφή-έκπληξη τον Γενάρη; Ο σκύλος ξέρει... Στην Concordia Chiajna, που στη Ρουμανία θεωρείται κάπως σαν... θυγατρική της Στεάουα, υπέγραψε ο Γρηγόρης Παπαστεριανός! Ομάδα που αντικατέστησε τη Ραπίντ στη Liga 1.

Ο 26χρονος χαφ που από τον Άρη είχε ζητήσει 130 χιλ. συμβόλαιο, υπέγραψε στη Ρουμανία με φιξ αποδοχές 90 χιλ. αλλά με πολλά εξτρά στο συμβόλαιο του. Δηλαδή στη Concordia ο Παπαστεργιανός θα πριμοδοτείται επιπλέον για κάθε ματς που θα παίζει, για κάθε γκολ που θα βάζει αλλά και για τις ασίστ του που θα καταλήγουν γκολ.

Επίσης,το συμβόλαιό του προβλέπει μπόνους στόχων, όπως για τη σωτηρία της ομάδας αλλά και εφόσον συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό λεπτών συμμετοχής. Δεν το λες και άσχημο αυτό το συμβόλαιο, για έναν ποδοσφαιριστή που ήταν για μήνες χωρίς ομάδα και υπέγραψε τον Σεπτέμβρη!

Υπάρχουν κι άλλα συν, όμως, για τον Έλληνα άσο, καθώς ο Παπαστεργιανός βλέπει την Concordia σαν την ευκαιρία του να αλλάξει επίπεδο, πηγαίνοντας -ακόμη και από τον προσεχή τον Γενάρη- είτε στη Στεάουα ή ακόμα και στη Σαχτάρ!

Το γραφείο agent που έχει τα δικαιώματά του, συνεργάζεται στενά και με τις δύο ομάδες.Έχει πάει τον Καπετάνο στη μια και τον Καστίγιο στην άλλη. Μπορεί να άργησε λίγο να υπογράψει, δηλαδή ο Γρηγόρης, αλλά άξιζε τον κόπο να περιμένει μέχρι τώρα, για να βρει κάτι καλό...
 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: