Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

«Θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό»

Τη νίκη που ακόμη δεν έχει… γευτεί θα διεκδικήσει ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Κυζιρίδη.

«Θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό»
Την πρώτη του νίκη αναζητά ο ΟΦΗ, ο οποίος στην πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Ο Γρηγόρης Κυζιρίδης ζήτησε πίστωση χρόνου, δεδομένου ότι οι Κρητικοί είναι μια νέα ομάδα που χρειάζεται να δουλειά για να… δέσει.

Ωστόσο, ο 23χρονος μέσος τόνισε πως σιγά-σιγά βρίσκουν τα πατήματά τους, προβλέποντας πως το πρώτο… τρίποντο δεν θα αργήσει να έρθει.

Αναφερόμενος στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό δήλωσε πως θα δείξουν το απαραίτητο πάθος, θα ακούσουν τις εντολές του προπονητή τους και θα κοιτάξουν τον αντίπαλο στα μάτια για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την πορεία της ομάδας έως τώρα και την έλλειψη νίκης:
«Σε κάθε παιχνίδι κοιτάμε να βελτιωνόμαστε. Δεν έχει έρθει η νίκη για εμάς. Είμαστε μια καινούργια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες αλλά αρχίζουμε σιγά-σιγά να βρίσκουμε τη χημεία μας, δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι έχει έρθει ο καιρός για το πρώτο τρίποντο κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο αλλά είμαστε έτοιμοι».

Για την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό:
«Ο Παναθηναϊκός όπως και να έχει είναι Παναθηναϊκός, είναι μια μεγάλη ομάδα. Φέτος, με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν έχει δώσει την ευκαιρία σε νέους παίκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άπειροι. Από την άλλη εμείς έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και όπως είπα μας έχουν αδικήσει οι προηγούμενες ισοπαλίες και πρέπει να πάρουμε περισσότερους βαθμούς αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε στα μάτια τον αντίπαλο και προχωράμε».

Για το που θα κριθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση:
«Ένα τέτοιο παιχνίδι χρειάζεται τα πάντα και φυσικά πάθος. Εμείς πρέπει να ακούσουμε τις εντολές του προπονητή μας και με βάση αυτές να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το πώς βλέπει αυτό το νέο πρωτάθλημα των 18 ομάδων:
«Θα έλεγα ότι είναι καλύτερο το φετινό πρωτάθλημα. Αρκετές ομάδες ενισχύθηκαν πάρα πολύ. Μία από αυτές τις ομάδες είμαστε και εμείς καθώς πήραμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και το μόνο που απομένει είναι να το αποδείξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: