Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Πετράκης: «Χτίζουμε και προχωράμε»

Για την σκληρή δουλειά που γίνεται στον Εργοτέλη και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο μίλησε ο Γιάννης Πετράκης. Τη συνεχή βελτίωση μέσα από σκληρή δουλειά έχει ως στόχο ο Γιάννης Πετράκης.

Πετράκης: «Χτίζουμε και προχωράμε»
Ο προπονητής του Εργοτέλη τόνισε πως τα θετικά αποτελέσματα έχουν φέρει μεγάλη ικανοποίηση στην ομάδα, υπογραμμίζοντας πως σημασία έχει να παρουσιάζεται η ομάδα συνεχώς καλύτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στo Novasports:

Για το που οφείλεται η καλή πορεία του Εργοτέλη έως τώρα: «Όλα γίνονται μέσα από μεγάλη προσπάθεια, συγκέντρωση και αγωνιστικότητα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και θέλουμε πολύ να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Μέσα από τη σκληρή δουλειά θα έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα».

Για το αν θα λυθούν τα χέρια λόγω των επιστροφών: «Η ομάδα είχε πολύ καλή βάση από πέρυσι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δείχνουμε ότι έχει γίνει σπουδαία δουλειά στα τμήματα υποδομής. Επίσης είναι σημαντικό το ότι έχουν έρθει σπουδαίοι παίκτες και έχουν αρχίσει να ενσωματώνονται. Ο βαθμός ετοιμότητάς τους θα μας δείξει το πόσο μπορούν να βοηθήσουν με βάση πάντα το γνώμονα το καλό της ομάδας».

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Όλα τα παιχνίδια είναι κομβικά και θέλει προσοχή. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε στο δρόμο που είμαστε και να βελτιωνόμαστε. Προσπαθούμε να χτίζουμε και να προχωράμε παρακάτω. Ο Πανιώνιος έχει μια καλή βάση αναλλοίωτη. Είναι ένα ιστορικό σωματείο και τον σεβόμαστε αρκετά αλλά αυτό που μας νοιάζει είναι το πώς θα είμαστε εμείς σε αυτό το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: