Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Πελεγκρίνι: «Ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια»!

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν επαναπαύεται στη σπουδαία νίκη στο ντέρμπι επί της συμπολίτισσας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως ξεκαθάρισε μετά το ματς, στόχος της Σίτι είναι να παρουσιάζεται συνεχώς βελτιωμένη!
«Είναι μια σπουδαία νίκη. Κανείς δεν πίστευε πριν το παιχνίδι ότι μπορούσαμε να νικήσουμε 4-1 τη Γιουνάιτεντ. Προσπαθήσαμε από την αρχή να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Ήταν σημαντικό το ότι πετύχαμε δεύτερο γκολ πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου», ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή.
Ερωτηθείς για το κατά πόσο αυτός ο θρίαμβος θα λειτουργήσει υπέρ της ομάδας του, στην κούρσα μέχρι το τέλος της σεζόν, απάντησε: «Είναι σημαντική νίκη για εμάς. Και οι οπαδοί μας θα είναι χαρούμενοι μέχρι το τέλος αυτού του μήνα… Είναι πάντα σημαντικό να νικάς στα ντέρμπι, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Κάθε μέρα χρειάζεται βελτίωση. Διαθέτουμε μια ομάδα με τουλάχιστον δύο σημαντικούς παίκτες σε κάθε θέση, που είναι απαραίτητο για την υπόλοιπη σεζόν».
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: