Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Βασιλειάδης στο πλευρό του ΠΑΟΚ!!

Ο Κώστας Βασιλειάδης ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη στη Αδριανούπολη για να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ και μίλησε για την ομάδα της καρδιάς του.

Ο Βασιλειάδης στο πλευρό του ΠΑΟΚ
Στο πλευρό της πρώην ομάδας του, του ΠΑΟΚ, βρέθηκε ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο παίκτης –πλέον- της Εφές Αναντολού ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη στη Αδριανούπολη προκειμένου να δει το φιλικό του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Ελίν Εντιρνέ και μίλησε για τους ισχυρούς δεσμούς του με τους «ασπρόμαυρους».

«Έχω πολλούς φίλους στην ομάδα από παλιά, είχα μάθει για το τουρνουά, είχα και ρεπό, η απόσταση ήταν περίπου 200 χιλιόμετρα και θεώρησα ότι ήταν μία καλή ευκαιρία για να έρθω να δω την ομάδα και τους πολλούς φίλους που έχω. Και στην ομάδα γενικά όλοι μου είναι γνωστοί, φίλοι, παλιοί συνεργάτες, συμπαίκτες, μία οικογένεια. Και ήταν πολύ ευχάριστο όλο αυτό που έγινε», είπε ο Κώστας Βασιλειάδης και αναφέρθηκε στην ομάδα του ΠΑΟΚ και τι είδε στο παιχνίδι με την Ελίν:

«Από τα φιλικά βλέπει ο προπονητής τι βελτιώνεται και τι όχι στην ομάδα. Τι πρέπει να αλλάξει και τι να κρατήσει. Με ευχαρίστησε το γεγονός ότι τα παιδιά προσπάθησαν ως το τέλος. Στη διάρκεια του αγώνα η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ αλλά το γύρισε κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι και καλύτερα. Ο κόσμος θέλει η ομάδα να παλεύει μέχρι το τέλος. Λείπει κι ένα ψηλός από ότι ξέρω και τότε η ομάδα θα γίνει ακόμη καλύτερη».

Ο 29χρονος γκαρντ στάθηκε και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Άρης: «Νομίζω ότι είναι μεγάλη ευκαιρία να δει η ομάδα που βρίσκεται, να είναι και ο κόσμος στο γήπεδο, να το γεμίσει μετά από καιρό. Εφόσον η ομάδα δείξει τον καλό της εαυτό και είναι έτοιμη, δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει τον Άρη».

Ο Βασιλειάδης μίλησε και για την σημαντικότερη στιγμή της ζωής του καθώς πριν λίγες μέρες έγινε πατέρας: «Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια. Κι αυτό με το εισιτήριο διαρκείας, ήθελα να το κάνω γιατί ΠΑΟΚ είναι και το παιδί κι όπως λέει και το φετινό σλόγκαν των εισιτηρίων διαρκείας, μαζί μεγαλώνουμε τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό που λέμε τόσα χρόνια πρέπει να το κάνουμε πράξη. Πρέπει να προσπαθήσει και ο κόσμος από την πλευρά του. Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο. Είτε αγοράζοντας διαρκείας, είτε πηγαίνοντας στο γήπεδο γιατί σε 1-2 χρόνια αυτά που χρωστά η ομάδα θα είναι στο μηδέν και ο πρόεδρος με τους προπονητές και όλα τα στελέχη της ομάδας θα κάνουν και καλύτερη ομάδα και ο ΠΑΟΚ έτσι θα πάει καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: