Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Παρουσίασε Μαλντονάντο, Κονσταντίνοφ!

Ημέρα… παρουσιάσεων ήταν η Κυριακή για τον ΑΟ Χανίων, καθώς παρουσιάστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Μαλντονάντο και Κονσταντίνοφ.

Παρουσίασε Μαλντονάντο, Κονσταντίνοφ
Τα δύο τελευταία νέα μεταγραφικά του αποκτήματα παρουσίασε την Κυριακή ο ΑΟ Χανίων ενόψει της νέας σεζόν. Ο λόγος για τους Φρανσίσκο Μαλντονάντο και Τόμι Κονσταντίνοφ, οι οποίοι παρουσιάστηκαν και επίσημα. Αμφότεροι στις δηλώσεις τους εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από την επιλογή τους και έτοιμοι να προσφέρουν.

Αρχικά ο Μαλντονάντο δήλωσε:

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα και την πόλη των Χανίων;

«Είναι πολύ καλές. Βλέπω τη διάθεση στην ομάδα για να κάνουμε μια καλή χρονιά, βλέπω την ομάδα πολύ καλή και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή χρονιά. Από την πόλη των Χανίων δεν έχω προλάβει ακόμα να δω πολλά πράγματα αλλά μου αρέσει».

Ποιος θεωρείς ότι είναι ο στόχος της ομάδας;

«Το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο όπως και στην Ισπανία απλά οι χώρες αλλάζουν, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι και άμα ξεκινήσει καλά η ομάδα και συνεχίσει καλά γιατί να μην πάει στις πρώτες τέσσερις. Ξεκινάμε όμως με ένα στόχο την παραμονή και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Με τους παίκτες του Πλατανιά έχεις επαφή; Τους ξέρεις;

«Γνωρίζω τον Τόνι Μοράλ προσωπικά, κάνουμε παρέα. Ξέρω και τα υπόλοιπα παιδιά αλλά με τον Τόνι γνωριζόμαστε επειδή έχουμε παίξει και συμπαίκτες (Καρταγένα)».

Ενώ στη συνέχεια ο Κονσταντίνοφ πήρε τον λόγο:

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα;

«Είναι πολύ καλές. Είμαι χαρούμενος που είμαι σε αυτό το μέρος με τόσο καλούς ανθρώπους, ελπίζω ότι θα έχουμε επιτυχία έχουμε καλούς παίκτες».

Οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Δεν έχω προσωπικούς στόχους, αν η ομάδα νικάει κάθε ματς, αυτός είναι ο στόχος. Δικός μου στόχος είναι να παίζω κάθε ματς και να δίνω στους φιλάθλους χαρά και να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ».

Πότε θα είσαι έτοιμος;

«Πιστεύω ότι είμαι καλά ίσως σε μια εβδομάδα θα είμαι έτοιμος, ο προπονητής θα πει πότε, δεν είναι δουλειά μου. Αισθάνομαι καλά αλλά ο προπονητής θα πει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: