Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Δέλλας: «Θα είμαι ευχαριστημένος μόνο όταν η ΑΕΚ επιστρέψει»

Στην ικανοποίηση που… δεν έχει δικαίωμα να νιώθει η ΑΕΚ επειδή απλά ξεκίνησε νικηφόρα στη Football League 2 στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Δέλλας: «Θα είμαι ευχαριστημένος μόνο όταν η ΑΕΚ επιστρέψει»
Στα ύψη που επιτάσσει το όνομα της ΑΕΚ διατήρησε τον πήχη των απαιτήσεων του απ’ την ομάδα ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο «Κολοσσός» δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο παιχνίδι με τον Μανδραϊκό (2-0) και από τις πολλές ευκαιρίες που έφτιαξαν, αλλά ξεκαθάρισε πως η ομάδα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Δεν παρέλειψε δε (πριν αναφερθεί με κολακευτικά λόγια στη συμπαράσταση του κόσμου) να αφιερώσει τη νίκη στην αποθανούσα μητέρα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, «μια μεγάλη ΑΕΚτζού», όπως τη χαρακτήρισε.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου

Για το παιχνίδι: «Έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση, διότι υπήρχε και το άγχος της πρεμιέρας. Είμαι ικανοποιημένος γιατί είδα την ομάδα να κάνει πολλές ευκαιρίες. Με προβλημάτισε βέβαια το ότι χάθηκαν και τώρα θα ρίξουμε μεγαλύτερο βάρος στα τελειώματα των φάσεων παρά στην άμυνα.

Σε αυτό το τούνελ που έχουμε μπει κάναμε σήμερα ένα πρώτο βήμα. Έχουμε όμως πολλά βήματα ακόμη και δρόμο κι εγώ θα είμαι ευχαριστημένος μόνο όταν η ΑΕΚ παίξει πάλι στην Α' Εθνική»
.

Για την επιλογή του Πόποβιτς αντί του Ράμα: «Είχα προβληματισμό όλη την εβδομάδα και τελικά αποφάσισα να πάρω τον Πόποβιτς, γιατί ήθελα να ρίξω βάρος περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και επειδή είναι πιο έμπειρος. Ήθελα έναν πιο έμπειρο παίκτη στην πρεμιέρα και λόγω του άγχους που υπήρχε».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ό,τι και να πούμε για τον κόσμο μας είναι λίγο. Είναι απίστευτη η συμπαράσταση που έχουμε. Πρέπει να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας γι’ αυτούς. Αισθανόμαστε υποχρέωση σε αυτόν τον κόσμο που παρά την πίκρα βοηθάει την ομάδα παντού».

Για τον Ντακόλ και Μπρέσεβιτς: «Ο Ντακόλ, όπως και ο Πόποβιτς, άργησαν να έρθουν στην ομάδα. Μέσα από τη δουλειά θα βελτιωθεί η συνεργασία όλων, συμπεριλαμβανομένης αυτής και του Ντακόλ με τον Μπρέσεβιτς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: