Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

«Για τον κόσμο…»

vukic
Χαρούμενος που πάλι με το δικό του τέρμα ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη, εμφανίστηκε ο επιθετικός της ομάδας Σβόνιμιρ Βούκιτς. Παράλληλα όμως υπογράμμισε πως το ποιο σημαντικό είναι, πως για ακόμη μια φορά η ομάδα πήρε την νίκη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε.
Σχετικά με την αναμέτρηση: «Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε και κερδίσαμε μία δύσκολη ομάδα. Έπαιξε ρόλο και η ζέστη, αφού παίξαμε νωρίς σήμερα. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Το σημαντικό είναι να μαζεύουμε πόντους. Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο».
Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να περιγράψω πώς αντέδρασα. Είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να πετύχω το γκολ. Το μόνο που μετράει είναι πως κερδίσαμε».
Σχετικά με την παρουσία του κόσμου: «Είναι πραγματικά καταλυτική η συμμετοχή των οπαδών μας, για μένα είναι απλά οι καλύτεροι που έχω ζήσει στην καριέρα μου. Πάντα μας στηρίζουν, ακόμη και στα δύσκολα».
Σχετικά με τον ίδιο που ανεβαίνει σταδιακά: «Ακόμη χρειάζομαι παιχνίδια για να αποκτήσω περισσότερη φόρμα και να ανεβάσω παραπάνω ρυθμούς, γενικά όμως αισθάνομαι πολύ καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: