Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Μέσα ο Σπυρόπουλος!

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης συμμετείχε ο Νίκος Σπυρόπουλος. Χαλάρωμα έκαναν όσοι παίκτες αγωνίστηκαν χτες (Κυριακή, 22/9).

Μέσα ο Σπυρόπουλος
Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ μία μέρα μετά την αγχωτική νίκη του κόντρα στον Πλατανιά (1-0).

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συναντήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χτες να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης με λίγο τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Αύριο (Τρίτη, 24/9) ο τεχνικός της ομάδας, Χουμπ Στέφενς, τους έχει δώσει ρεπό, ώστε να πάρουν ανάσες μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα τεχνικής και ασκήσεις μεταβίβασης της μπάλας, ενώ στο τέλος έπαιξαν οικογενειακό διπλό, ενόψει του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας (26/9), παιχνίδι που ο Ολλανδός τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει τον «Δικέφαλο του βορρά» με πολλές αλλαγές.

Πιθανώς να επανεμφανιστεί ο Σπυρόπουλος, αλλά και να παίξουν οι Γλύκος, Κατσικάς, Σκόνδρας, Λόρενς, Ολίσε και Νέτσιντ, ίσως ακόμη και οι Γκαρσία και Κάτσε.

Στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης συμμετείχαν ο Πάμπλο Γκαρσία και Νίκος Σπυρόπουλος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: