Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Μόγιες: «Οι παίκτες μου θα αντιδράσουν»

Σίγουρος πως κανείς από τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα αφήσει να τον πάρει από κάτω η βαριά ήττα από τη Σίτι (4-1) εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μόγιες, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του θα βρει τα ψυχικά αποθέματα να κάνει την αντεπίθεσή της!
«Εάν υπήρχαν παίκτες που θα περίμενα να αντιδράσουν μετά από μια τέτοια ήττα, τότε σίγουρα θα ήταν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα αντιδράσουν! Όλοι οι προπονητές έχουν καλές και κακές μέρες. Εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Η αρχή της σεζόν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη», τόνισε αρχικά ο Σκωτσέζος προπονητής και πρόσθεσε:
«Έχω ξαναέρθει στο γήπεδο της Σίτι, όταν ήμουν στον πάγκο της Έβερτον. Ποτέ όμως δεν είχα υποστεί τέτοια ήττα. Μίλησα στους παίκτες μου, όπως θα έκανε σε οποιαδήποτε ομάδα. Δεν παίξαμε αρκετά καλά για να νικήσουμε. Η Σίτι άξιζε να πάρει τη νίκη. Εάν δέχεσαι τέσσερα γκολ, τότε δεν μπορείς να περιμένεις πολλά. Δεχόμαστε ανόητα γκολ».
Ερωτηθείς στη συνέχεια για την εμφάνιση του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος σημείωσε και το μοναδικό τέρμα των «κόκκινων διαβόλων», απάντησε: «Ήταν εντυπωσιακός. Δεν του άξιζε να βρίσκεται στην ομάδα που ηττήθηκε σήμερα».
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: