Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

«Ελπίζουμε ότι θα βελτιωθούμε κι άλλο»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έβγαλε συμπεράσματα από τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Αδριανούπολης, τονίζοντας ότι η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο ώστε να είναι έτοιμη για τα επίσημα παιχνίδια της.

«Ελπίζουμε ότι θα βελτιωθούμε κι άλλο»
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά που διοργάνωσε η Ελίν Εντιρνέ στην Αδριανούπολη με νίκη επί των διοργανωτών, με τον προπονητή της ομάδας να εξηγεί πως η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί και έχει το χρόνο να το κάνει μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων της.

«Η ομάδα έδειξε κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και χωρίς συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να παρουσιάσουμε ορισμένες αδυναμίες στην άμυνα, οι οποίες ξεκινούσαν από τις πολύ βιαστικές επιθέσεις που είχαμε. Η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί διορθώσαμε την άμυνά μας κι από εκεί και πέρα έχοντας δυνατά σημεία και στην επίθεση, καταφέραμε και εύκολα καλάθια να πετύχουμε με αιφνιδιασμούς, αλλά και με οργανωμένες επιθέσεις», είπε ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» και έκανε μία γενική εκτίμηση για την συνολική παρουσία του ΠΑΟΚ στο τουρνουά:

«Θέλαμε να δούμε την δική μας ομάδα στο τουρνουά, να διαπιστώσουμε που ακριβώς βρισκόμαστε και αυτό έγινε απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες. Και οι παίκτες μέσα από αυτή την διαδικασία αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι θα βελτιωθούμε κι άλλο στη συνέχεια και με τα επόμενα φιλικά παιχνίδια που έχουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τους πρώτους επίσημους αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: