Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

«Να είναι η εξαίρεση ο Άρης»

pasiallisgh
Ο προπονητής της Κ20 του Άρη, Νίκος Πασσιαλής, μίλησε στον Arena 89.4 για το ανδρικό τμήμα και πιο συγκεκριμένα για την αναμέτρηση με την Ξάνθη:
Αρχικά αναφέρθηκε στην ήττα της Κ20 από την αντίστοιχη της Ξάνθης και μάλιστα με γκολ στο τελευταίο λεπτό:
«Τι να κάνουμε όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Αρκεί τα παθήματα να γίνονται μαθήματα. Στο 90+4 το δεχθήκαμε. Τα μικρά παιδιά πρέπει να μαθαίνουν και να είναι συγκεντρωμένα μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Είχαμε καλή παρουσία αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Η Ξάνθης παραδοσιακά είναι μία δυνατή ομάδα στα τμήματα υποδομής»
Για να συνεχίσει αναφορικά με τον αγώνα στην Ξάνθη που δίνει το ανδρικό:
«Για την ανδρική ομάδα δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Είδαμε κάποια σημάδια ανάκαμψης και είμαι λίγο αισιόδοξος. Έχω συγκρατημένη αισιοδοξία όπως λένε και οι πολιτικοί. Είναι η αγωνιστική των γηπεδούχων και πιστεύω να είναι ο Άρης η εξαίρεση. Ένα γκολ μόνο ο Πανιώνιος πέτυχε. Ελπίζω ό Άρης ναι είναι η ομάδα που θα κάνει την διαφορά σε αυτή την αγωνιστική»
Τι τον κάνει να νιώθει αισιόδοξος:
«Όλα έχουν την σημασία τους. Είναι η αλλαγή προπονητή, η δύσκολη θέση και πιστεύω οι παίκτες θα υπερβάλουν. Επίσης είναι η κακή κατάσταση της Ξάνθης που έχει νέο προπονητή. Θα χρειαστεί λίγη τύχη αλλά πιστεύω ότι θα σταθεί καλά στο γήπεδο και θα πάρει την νίκη»
Που θα κριθεί το ματς:
«Διάθεση είμαι σίγουρος ότι θα έχουν οι παίκτες. Δεν μπορούν να παίξουν χωρίς διάθεση σε ένα τέτοιο παιχνίδι .Είναι το πως θα σε κάτσει το παιχνίδι. Μία κάρτα ένα γκολ από το πουθενά είναι πράγματα που μετράνε. Όλα είναι θετικά αυτή την στιγμή και το μόνο που λείπει είναι ένα τρίποντο και να πάμε με άλλο αέρα στον Παναιτωλικό»
Για τα γκολ που δέχεται ο Άρης και αναγκάζεται να κυνηγάει το σκορ:
«Και γρήγορο γκολ να φας θέλει να είσαι συγκεντρωμένος. Όταν λέγεσαι Άρης χρειάζεται υπομονή και όχι πανικός και έτσι πολλά μπορούν να αλλάξουν. Και στα δύο ματς που δέχθηκε πρώτος γκολ είχε χρόνο για την ανατροπή αλλά δεν το επιδίωξε. Δεν έκανε τις φάσεις για γκολ»
Για τον Μαρσελίνιο που αποτελεί παρελθόν από την Ξάνθη:
«Είναι λάθος ο Άρης να σταθεί σε αυτή την αποχώρηση. Δεν παίζει ο Μαρσελίνιο αλλά  μπορεί να παίξει ένας άλλος που να είναι σε καλύτερη μέρα. Πολλές ομάδες που πάνε με πέντε και έξι απουσίες είναι πολύ καλύτερες. Πρέπει να το παραβλέψει εντελώς αυτό ο Άρης και να πάρει το παιχνίδι»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: