Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Πετράκης: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω»

Απογοητευμένος από την ισοπαλία και από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ήταν ο Γιάννης Πετράκης, καθώς θεωρεί ότι ο Εργοτέλης δικαιούταν τη νίκη.

Πετράκης: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω»
Ο Εργοτέλης έχασε στο τέλος τη νίκη και έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο και ο Γιάννης Πετράκης θεωρεί ότι η ομάδα του δικαιούταν κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση. Ωστόσο, τόνισε ότι παρά το αποτέλεσμα οι παίκτες του έπαιξαν σωστά και με δουλειά θα βελτιωθούν σε τομείς που έχουν ανάγκη.

«Για εμάς ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι που θέλαμε να το κερδίσουμε και να έχουμε καλή συνέχεια και στα αποτελέσματα. Στη μεγαλύτερη διάρκειά του αγώνα η εικόνα που είχαμε ήταν καλή και κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κόντρα σε μια κλειστή και μαχητική ομάδα. Κάναμε προϋποθέσεις για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ, αλλά χωρίς την καλή τελική πάσα, κάτι που πρέπει να διορθώσουμε μέσα από δουλειά. Ακόμα και έτσι, όμως, πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από το τελικό σκορ, το οποίο ήταν άδικο με τον τρόπο που ήρθε αυτή η ισοπαλία. Ακόμα και έτσι, όμως, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και τώρα στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στον αγώνα του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει», ήταν αρχικά τα λόγια του Πετράκη.

Όσον αφορά την μη χρησιμοποίηση από την αρχή του Μπαντιμπανγκά και του Πελέ, αλλά και το ότι άφησε τον Βερπακόφσκις εκτός αποστολής, είπε: «Οι επιλογές αυτές έχουν να κάνουν με τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού εν όψει και του αγώνα την Τετάρτη, αλλά και με την ετοιμότητα των παικτών, όλα αυτά πάντα με βάσει το γνώμονα για το καλό του σωματείου».

Αναφορικά με την διαιτησία: «Αυτό είναι δικιά σας δουλειά. Εμείς με την πίεση που έχουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ίσως δεν έχουμε την κατάλληλη εικόνα και το σχόλιό μας μπορεί να μην είναι σωστό, κάτι που μπορεί να γίνει από εσάς καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: