Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Κίνδυνος τιμωρίας για Παναθηναϊκό!

Με τιμωρία που μπορεί να είναι βαρύ πρόστιμο μέχρι και κλείσιμο της έδρας απειλείται ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο της Λεωφόρου μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Κίνδυνος τιμωρίας για Παναθηναϊκό
Απειλείται με τιμωρία ο Παναθηναϊκός μετά από όσα ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το νέο Πειθαρχικό Κώδικα της ομοσπονδίας ΚΑΙ ο περιβάλλων χώρος συμπεριλαμβάνεται στον θεωρούμενο «εν γένει χώρο του γηπέδου».

Αν τα επεισόδια κριθούν ως μεμονωμένα, τότε ο Παναθηναϊκός αναμένεται να τιμωρηθεί με ένα πρόστιμο από 5.000 έως 30.000 ευρώ, ενώ αν κριθεί υπότροπος από άλλες πιθανές μεμονωμένες ενέργειες του παρελθόντος, το πρόστιμο διπλασιάζεται. Μόνο σε περίπτωση που κριθεί δις υπότροπη μια ομάδα σε μεμονωμένα επεισόδια, κινδυνεύει με τιμωρία έδρας. Σε περίπτωση που τα επεισόδια κριθούν εκτεταμένα, θα κινδυνεύει με τιμωρία έδρας για μία ή δύο αγωνιστικές.

Η έκθεση της ΕΛΑΣ που αναφέρει την επίθεση στο βαν της Nova και άλλα περιστατικά επιβαρύνει τη θέση του Παναθηναϊκού. Η πράσινη ΠΑΕ διαχωρίζει τη θέση της από όσα έγιναν και θεωρεί πως θα συνιστά σκάνδαλο ενδεχόμενη τιμωρία της έδρας, αφού τονίζει πως δεν φέρει καμία ευθύνη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: