Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Παντελής: «Πολύ σημαντικός ο βαθμός»

Έναν πολύ σημαντικό βαθμό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα πήρε ο Πανιώνιος, όπως τόνισε ο προπονητής του Πανιωνίου, Νίκος Παντελής.

Παντελής: «Πολύ σημαντικός ο βαθμός»
Ο Πανιώνιος κατάφερε με το πέναλτι του Αραβίδη στο τέλος, να φύγει με την ισοπαλία 1-1 από την έδρα του Εργοτέλη, με τον Νίκο Παντελή να χαρακτηρίζει πάρα πολύ σημαντικό αυτό τον ένα βαθμό. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» έπλεξε και το εγκώμιο της ομάδας της Κρήτης, ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

«Πήραμε ένα σημαντικό βαθμό εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που είναι αήττητη και δουλεμένη. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο 15λεπτο, ο Εργοτέλης πάταγε καλύτερα στο γήπεδο. Μετά το εικοσάλεπτο όμως, ήμασταν καλύτεροι και είχαμε μια κλασική ευκαιρία με τον Παναγιωτούδη όπου αν βάζαμε το γκολ η εξέλιξη του αγώνα ίσως ήταν διαφορετική», ήταν αρχικά τα λόγια του Παντελή.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η είσοδος του Μπαντιμπάνγκα μας δημιούργησε πρόβλημα, δεχθήκαμε ένα γκολ σε μια φάση όπου είχαμε πολύ καλή αμυντική διάταξη, οι παίκτες όμως δεν παράτησαν το παιχνίδι και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με το πέναλτι στο φινάλε. Συγχαρητήρια στα παιδιά έχουν αξία. Συγχαρητήρια και στον Εργοτέλη για την πολύ καλή ομάδα που έχει και τον ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: