Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Θα «πνίξουν» τα γήπεδα οι αεκτζήδες!!

Ο Αποδυτηριάκιας αναρωτιέται πώς θα βολευθεί ο κόσμος της ΑΕΚ στις έδρες της Γ’ εθνικής… Προβληματισμένος έφυγε από το γήπεδο της Φυλής ο Μελισσανίδης. Κάθε άλλο παρά για την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο. Αναμενόμενο. Ψιλοτρακ, όπως θα αισθανόταν αμήχανα ένας επισκέπτης σε πάρτυ, όπου δεν έχει καμμία σχέση μ’όσους κυκλοφορούσαν εκεί μέσα.

Τι δουλειά έχει η φανέλλα της ΑΕΚ στη γάμα εθνική; Ο κόσμος της, όμως, έχει δουλειά. Και ενδιαφέρον μέγα για την ομάδα. Και διάθεση να συσπειρωθεί ευρύτερα.

Αυτό είναι το βάσανο. Τι θα γίνει με τον λαό της ΑΕΚ; Με τους προσκυνητές της. Πώς θα βολευθούν στις έδρες που χρησιμοποιούν π.χ. η Θύελλα και η Τριγλία Ραφήνας, ο Περαμαϊκός και ο Αστέρας Βάρης;

Αν το ματς της πρεμιέρας με τον Μανδραϊκό γινόταν στο γήπεδό του, τότε με τον όγκο τους οι αεκτζήδες θα το είχαν «πνίξει».

Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ για το οδοιπορικό της ΑΕΚ στην Γ’ εθνική, γράφει ο apodytiriakias.gr

Τελείωσε το ματσάκι στη Φυλή, η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 τον Μανδραϊκό, τα χτυποκάρδια τελειώσανε, ας μην κρυβόμαστε, και είσαι Μελισσανίδης. Είδες την ομάδα, είδες το παιχνίδι, άλλο αυτό, είναι δύο διαφορετικά πράγματα, και πήρες τις πρώτες γεύσεις από ένα πρωτάθλημα, από μια ποδοσφαιρική πραγματικότητα που για την ΑΕΚ σήμερα είναι, αύριο δεν θα υπάρχει ούτε στο παρελθόν, επί της ουσίας.

Αλλοίμονο. Να ‘σαι ΑΕΚ και να ασχολείσαι με την Γ’ Εθνική. Θα την ξεχάσεις κιόλας μετά από έναν χρόνο. Προς το παρόν, όμως, βιώνεις αυτή την κατηγορία. Είσαι σ’ ένα τόπο ξένο και δεν μπορείς να το παίξεις τουρίστας. Όχι, είσαι κάτοικος της Γ’ Εθνικής. Και όλοι σε βλέπουν για πρωταγωνιστή.

Αν, λοιπόν, ήμουν Μελισσανίδης, ο οποίος μάλιστα είδε το 0-2 στη Φυλή, θα πήγαινα αύριο, μεθαύριο στην προπόνηση και θα έλεγα σ’ όλο το team, Δέλλες, Δημητριάδηδες, όλους, τους πάντες, όχι μοναχά στους παίκτες, αυτές τις δύο κουβέντες: «Δεν είστε εσείς η ΑΕΚ. Να προσπαθήσετε, όμως, να φθάσετε στο ύψος της ΑΕΚ. Και για να το πετύχετε, θα πρέπει να νοιώθετε ότι είστε μαθητές της Γ’ Εθνικής. Όχι οι πρωταθλητές της. Η ΑΕΚ δεν είναι αυτή που σήμερα κυκλοφορεί στις μάντρες και στα χωράφια. Στο οδοιπορικό σας σ’ αυτή την κατηγορία να ‘χετε τα μάτια ανοικτά και πεινασμένες ψυχές, για να αρπάζετε εμπειρίες. Φροντίστε, λοιπόν, να πάρετε μπόϊ απ’ αυτό το πρωτάθλημα, από το οποίο η ομάδα θα ‘ναι περαστική».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: