Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Λεμονής: «Όπως το σχεδιάσαμε»

Βάσει πλάνου εξελίχθηκαν τα πράγματα στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τόνισε ο Τάκης Λεμονής.

Λεμονής: «Όπως το σχεδιάσαμε»
Ευχαριστημένος από την πρώτη νίκη του Λεβαδειακού στο φετινό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής. Ο τεχνικός των Βοιωτών ξεκαθάρισε πως περίμεναν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν ακριβώς όπως τα υπολόγιζαν.

Επιπλέον, τόνισε πως αν στα προσεχή παιχνίδια υπάρξει μεγαλύτερη προσοχή στον επιθετικό τομέα, τότε η ομάδα του θα μπορέσει να μαζέψει κι άλλους βαθμούς.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το παιχνίδι κατά κάποιο τρόπο ήρθε όπως το σχεδιάσαμε, ξέραμε ότι ένα δυνατό σημείο θα ήταν οι στημένες φάσεις και το εκμεταλλευτήκαμε, ίσως όχι στον βαθμό που πιστεύω ότι μπορούσαμε ακόμα και το δεύτερον καταφέραμε έτσι να δώσουμε την πίεση στα Γιάννινα, να ανοίξουμε το γήπεδο και πραγματικά σε τέσσερις περιπτώσεις κάναμε επιθέσεις δυο εναντίον ενός, αλλά κάπου το οτι χάσαμε αυτά τα γκολ δείχνει επικίνδυνο και μας βγαίνει στην αρχή το άγχος. Παρόλα αυτά η νίκη μας είναι σημαντική και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα τα πηγαίνουμε καλύτερα».

«Έκανε ένα πράγμα που στο τελευταίο διάστημα μετά την διακοπή δουλέψαμε πάνω σε αυτό και όπως φάνηκε στο παιχνίδι με τον Άρη και σήμερα, βελτιωθήκαμε γιατί η αρνητική συγκομιδή τον γκολ ήταν μεγάλη. Απο κει και πέρα το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα πολύ παράξενο, όταν χάθηκε η τριπλή ευκαιρία όλοι μας όσοι είμαστε στο γήπεδο αρχίσαμε να λέμε δεν χάνεται αυτό το γκολ και ίσως αποβεί μοιραίο. Τα πράγματα ήταν καλύτερα στον επιθετικό τομέα, έχουμε κάποια δυνατά σημεία, πρέπει όμως μέσα από ομαδική δουλειά να τα βελτιώσουμε πιο πολύ. Φαινόταν η πίεση του αποτελέσματος προς το τέλος του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: