Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Σέρνεται ο Σαβιόλα, παλαίμαχος ο Πράνιτς!!

Αγριεμένος ο Νίκος Αλέφαντος στο sportdog! Γιατί κράζει Μήτρογλου, Σάμαρη; Ποιος παίζει λες και τον τσίμπησε μύγα; Τι γνώμη έχει για Μπεργκ, Ατζαγκούν; Σχόλιο και για τον ΠΑΟΚ! Τι ήταν αυτό το πράγμα… Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να δώσω στον Ολυμπιακό είναι ότι ήταν κουρασμένος. Δεν λειτούργησε καμία γραμμή. Καλύτερος παίκτης ήταν ο Μανωλάς. Αν ο Μίτσελ έκανε τα τρελά του πάλι και κρατούσε ξανά στον πάγκο των Μανωλά, θα είχε φάει και γκολ από τον Παναιτωλικό.

Ο αντίπαλος προπονητής χτυπούσε συνεχώς από την πλευρά του Σιόβα και του Χολέμπας. Φιλότιμος ο Σιόβας, καλός παίκτης, αλλά έχει το μόνιμο μειονέκτημα ότι είναι αργός. Είχαν προβλήματα από εκεί με τον Καμαρά που είναι γρήγορος. Αν δεν ήταν ο Μανωλάς να σώσει φάσεις με την ταχύτητά του, μπορεί ακόμα και να έχανε ο Ολυμπιακός.

Ο Μανιάτης δεξί μπακ δεν μου αρέσει, τα έχουμε πει. Ο Σάμαρης επίσης θεωρώ ότι είναι επιλογή του Μίτσελ που μαζί με Μασάντο και Ντομίνγκες φτιάχνει ένα κέντρο μετριότατο. Για τον Ντομίνγκες όταν τον διαφημίζανε το καλοκαίρι οι δημοσιογράφοι, εγώ θυμάστε τι έλεγα. Βαρύς παίκτης, αργός, μπροστά δεν κάνει τη διαφορά και πίσω δεν μαρκάρει. Ο Σάμαρης δεν είναι ούτε ο κόφτης ο γρήγορος, ο σκύλος, ούτε ο μπαλαδόρος ο οργανωτής. Πολλά λάθη κάνει, κάτι μπαλιές αψυχολόγητες, δεν είναι ο χαφ που ονειρεύομαι στον Ολυμπιακό. Το κέντρο του Ολυμπιακού δεν τραβάει. Δεν έβαζε τη μπάλα κάτω να παίξει γρήγορα, με συνδυασμούς.

Ο Βάις είναι καλός παίκτης αλλά παίζει για τον εαυτό του, κάθε ένα τέταρτο όταν τον τσιμπάει η μύγα κάνει μπούκες, αλλά μακριά από το γκολ. Όπως μακριά από το γκολ είναι ο Κάμπελ που μπήκε αλλαγή.

Ο Σαβιόλα τα έχω ξαναπεί, σέρνει το όνομά του, δεν υπήρχε στο γήπεδο.

Ο Μήτρογλου πώς την είδε τη δουλειά, θύμισε Μήτρογλου από τα παλιά, τεμπέλη, και μπάστακα.

Οι δύο έγχρωμοι του Ολυμπιακού που μπήκαν, ο Γιαταμπαρέ δεν ξέρω σε τι θέση παίζει, για αμυντικό χαφ τον πήρανε; Για δεξιά τον πήρανε; Για οργανωτή τον πήρανε; Έχει προσόντα αλλά δεν ξέρω για ποια θέση τον πήραν. Ο Ντιγκά λίγα πράγματα έδειξε.

Δεν βοήθησαν τον Ολυμπιακό οι αλλαγές. Αντίθετα με τον ΠΑΟΚ που στα τελευταία ματς μπαίνει αλλαγή ο Βούκιτς και καθαρίζει. Μέτριος ήταν ο ΠΑΟΚ, κουρασμένος και αυτός, μέτριο υλικό έχει, αλλά παίρνει πόντους από τις αλλαγές του προπονητή και προχωράει. Στον ένα βαθμό έφτασε τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλύτερο υλικό αλλά δεν το βλέπω να αξιοποιείται. Και οι παίκτες του δεν τρέχουν. Βλέπω ξένα πρωταθλήματα, εκεί τρέχουν σαν σκυλιά, στον Ολυμπιακό πολλοί δεν τρέχουνε. Και δεν πιέζουν. Ούτε τον Παναιτωλικό δεν πίεζαν. Θέλει γερό ταρακούνημα ο Ολυμπιακός…

Ο Παναιτωλικός ήταν καλά οργανωμένος, καλός τερματοφύλακας αυτός, καθώς και ο μαύρος ο σέντερ μπακ που πήρανε πολύ δυνατός, τους οργάνωσε πίσω. Δεν έπαιζε όμως σαν ομάδα ο Ολυμπιακός. Και ο Μίτσελ σαν να ήταν συμβιβασμένος με την ισοπαλία, οι δηλώσεις του στο τέλος δεν μου άρεσαν.

Τέσσερα γκολ έφαγε τώρα η Άντερλεχτ από την Μπριζ, έχασε και από την Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είναι καλά, πρέπει να μη χάσει ο Ολυμπιακός στο Βέλγιο αλλιώς αντίο ζωή.

Ο Παναθηναϊκός μην ακούτε αυτά που λένε, ο ίδιος ήταν, ανύπαρκτος ξανά. Και μάλιστα με 10 παίκτες ο ΟΦΗ, με έναν ΟΦΗ που παραπαίει.

Τα μόνα θετικά στοιχεία στον Παναθηναϊκό ήταν αυτά που θα πω: Πρώτον, ο Μπεργκ ανέβηκε, δεύτερον ο Αντζαγκούν είναι καλός παίκτης και νέος, τρίτον ο Τριανταφυλλόπουλος γι΄ αυτόν τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ καλός. Και τέταρτον, βγάζουν ένα σέντερ μπακ πιτσιρίκο που αν τον προσέξουν θα παίξει στην Εθνική Ελλάδας αργότερα. Ο Ρισβάνης. Πρέπει να τον βοηθήσουν ιατρικώς, επιστημονικώς, να δυναμώσει, να πάρει μυϊκό όγκο. Αυτός αν δυναμώσει και μάθει να πηδάει σωστά, έχει σπουδαίο μέλλον. Ψηλός αλλά όχι αργός, τεχνική σπουδαία, πάσα πολύ καλή, ωραίος σέντερ μπακ μπορεί να γίνει.

Ο Πράνιτς ο πολυδιαφημισμένος έπαιζε σαν παλαίμαχος ξανά και γι΄ αυτό τον έβγαλε.

Τη Νάπολη βλέπω τώρα που μιλάμε με τον Σινάνογλου, την έχει φτιάξει δυνατή ο Μπενίτεθ, κάνει πάρτι μέσα στο Μιλάνο, μπορεί να χτυπήσει και πρωτάθλημα.

Και η Γιουβέντους μου αρέσει με αυτό το 3-5-2, και η Ίντερ για την οποία έχω ξαναπεί ότι ο Ματσάρι την έχει φτιάξει εκπληκτική, επίσης με το 3-5-2, ο Ματσάρι που είναι ο δημιουργός της Νάπολη. Πέρσι η Ίντερ μην ξεχνάμε ότι ήταν άθλια, ούτε Ευρώπη δεν βγήκε.

Για τον Σιμεόνε έχω πει πολλές φορές τα καλύτερα λόγια, από το καλοκαίρι έλεγα ότι την περιμένω φέτος πολύ δυνατή την Ατλέτικο παρ΄ ότι πούλησε τον Φαλκάο. Πετάει λοιπόν στην Ισπανία με 5 στα 5, και στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε με νίκη, έριξε 3 γκολ στη Ζενίτ.

Σε δραματική κατάσταση είδα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς τον Φαν Πέρσι, αυτός ο προπονητής ο Μόγιες δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Φέργκιουσον, τον βλέπω να πήζει, μην ξεχνάμε ότι η Έβερτον είναι ομαδούλα στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια που ήταν εκεί ο Μόγιες, εντελώς άλλο μέγεθος η Γιουνάιτεντ.
Η Σίτι με γρανιτένια άμυνα και με τον Αγκουέρο τους διέλυσε, 4 γκολ έφαγαν, ο μόνος που διακρίθηκε ήταν ο Ρούνεϊ.

Η Άρσεναλ έχω πει ότι μου αρέσει φέτος πάρα πολύ. Ο Μουρίνιο που του έχω αδυναμία, είχα βγει από το τέλος του καλοκαιριού εδώ και είπα ότι δεν θα πάει καλά φέτος με την Τσέλσι! Βλέποντας τις μεταγραφές που δεν έκανε. Για πρώτη φορά λοιπόν στην καριέρα του έκανε εντός έδρας ήττα στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, και μάλιστα από τη Βασιλεία. Όμως σε αυτό το αγγλικό πρωτάθλημα πολλοί θα χωθούν φέτος για να το διεκδικήσουν, δεν υπάρχει ακλόνητο φαβορί.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: