Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

«Παζάρι» για τηλεοπτικά Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού!!

Τρείς εβδομάδες πριν την έναρξη της Α1 μπάσκετ και το ντέρμπι της πρεμιέρας, Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού το «παζάρι», για τα τηλεοπτικά των «αιωνίων» συνεχίζεται.

«Παζάρι» για τηλεοπτικά Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού!
Η εβδομάδα που μπαίνουμε από αύριο (23/9) ίσως αποδειχτεί καθοριστική, για την κατάληξη των δικαιωμάτων, καθώς θυμίζουμε πως οι υπόλοιπες ομάδες έχουν κλείσει (στις αρχές Ιουνίου) στη Nova.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παραδοσιακά αυτονομούνται και έτσι βρίσκουν ξεχωριστά τηλεοπτική «στέγη» που πιθανότατα και τη φετινή σεζόν θα είναι σε ελεύθερης εμβέλειας κανάλι.

Οι πληροφορίες του sport-fm.gr αναφέρουν πως οι κορυφαίες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ βρίσκονται σε συζητήσεις με «ελεύθερα» κανάλια και το δεδομένο είναι πως δεν υπάρχουν και πολλά δα, τα οποία να δέχονται στοιχειωδώς να τους καλύψουν οικονομικά.

Αν δεν προχωρήσει η επιλογή του ελεύθερης εμβέλειας καναλιού μετά θα εξεταστεί η περίπτωση ενός εκ των δύο συνδρομητικών αν και απ' τις πρώτες συζητήσεις κάποια πράγματα έχουν ήδη αποκλειστεί.

Και δεν είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε ότι ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ και Alpha (οι τρείς που ενδιαφέρθηκαν για την κάλυψη του τρίτου τελικού της περυσινής σειράς) είναι τα επικρατέστερα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: