Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

«Να βάλει πρώτος γκολ ο Άρης»

venos
Ο Πρόεδρος των παλαιμάχων του Άρη, Γιάννης Βένος, μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 για την σημερινή αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια και την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:
Αρχικά ανέφερε:
«Το θέμα είναι να πάρουμε ένα διπλό σήμερα και να αλλάξει ριζικά η ψυχολογία. Δεν ξεκίνησε καλά. Ένας βαθμός σε τέσσερα παιχνίδια είναι ότι χειρότερο και μάλιστα με ένα πρόγραμμα που μας έκανε όλους αισιόδοξους ότι θα ξεκινούσαμε καλά. Σε αυτό συνηγορούσαν και οι καλές εμφανίσεις στα φιλικά όπως με την Ρόμα. Διαψευστήκαμε όλοι. Αυτή η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ διαφορετική από ότι την περίμενε ο κόσμος»
Θα αλλάξει η ψυχολογία με την αλλαγή προπονητή:
«Η αλλαγή πάντα βοηθάει. Ο κάθε παίκτης έχει κίνητρο και δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Ο  προπονητής ψάχνει λύσεις και γενικά υπάρχει μία εγρήγορση που εντοπίζεται στην προπόνηση και στην ψυχολογία όπου δίνει έμφαση ένας νέος προπονητής. Σε αυτά τα κομμάτια έχει δουλέψει πάρα πολύ και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα»
Για την εμφάνιση του Μπουζάνη που όπως όλα δείχνουν θα πάρει θέση βασικού:
«Να τους δούμε. Είναι ένα καινούργιο πρόσωπο ο Μπουζάνης. Μακάρι να παίξει και να έχει πρωτεύονται ρόλο από εδώ και στο εξής»  ενώ για τον Έλσνερ: «Ναι ήταν καλύτερος στο προηγούμενο παιχνίδι. Περιμένουμε να τον δούμε ακόμη καλύτερο» για να καταλήξει με τον Σταυρόπουλο: «Είναι η ευχάριστη φετινή έκπληξη στο Άρη»
Για τον Ίμπε:
«Πρέπει να το δούμε. Ο προπονητής είναι υποχρεωμένος σε εισαγωγικά να δίνει ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες. Ποντάρει και υπολογίζει πολλά στους ξένους. Θα τον βάλει αλλά το θέμα είναι να δείξει. Πιστεύω ό Μιλίνκοβιτς τον έχει δει και περιμένει να δείξει κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο»
Για τον Ουντότζι:
«Είναι αλτικός. Σηκώνεται ψηλά. Μπορεί να είναι ψηλός ο αντίπαλος αλλά μπορεί να καλύπτει την διαφορά με το άλμα του. Άλλα εκεί μπροστά δεν παίζει μεγάλο ρόλο αν θα σηκωθεί ο Ουντότζι το θέμα είναι  να ανοίξουν οι διάδρομοι και να δημιουργηθούν καταστάσεις. Και άλλωστε το σύγχρονο ποδόσφαιρο έτσι είναι. Σέντρες και κεφαλιές έχουν λιγοστέψει πάρα πολύ»
Για τα στημένα και τα γκολ που δέχεται ο Άρης:
«Δεν το συζητάμε. Αυτό είναι για να χτυπάμε τα κεφάλια μας. Έχουμε πληρώσει αρκετά πράγματα. Θέλει αυτοσυγκέντρωση να μιλάει ο ένας στο άλλο να βλέπει ο ένας τον άλλο. Δεν είναι δυνατόν ο αντίπαλος μέσα στην μικρή περιοχή να είναι αφύλακτος. Ο Άρης πρέπει στην κατάσταση που βρίσκεται να ξεκινήσει ένα παιχνίδι και να μην κυνηγάει το σκορ. Το θέμα είναι να βάλει γκολ και να προσπαθήσει να το κρατήσει» και πρόσθεσε: «Πάντα πρέπει και μέσα και έξω να πηγαίνει για να μην χάσει»
Για την σημερινή αναμέτρηση 23.9:
«Ένα γκολ πιστεύω θα το βάλει. Έχει τους παίκτες μπροστά. Θα έχει και κόσμο . Το θέμα είναι οι παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω και να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα. Είμαι επιφυλακτικός γιατί η ομάδα μας έχει κάνει έτσι με την απόδοση της»

Δεν υπάρχουν σχόλια: