Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Βαθμοί... αγνοούνται!!

Skoda Ξάνθη και Άρης συγκρούονται απόψε (19:30) στο τελευταίο ματς της πέμπτης αγωνιστικής με ζητούμενο κάτι που τους λείπει στο ξεκίνημα της περιόδου: βαθμούς.

Βαθμοί... αγνοούνται
Στην ανάγκη των βαθμών έχουν βρεθεί νωρίς-νωρίς Skoda Ξάνθη και Άρης, που αναμετρώνται σήμερα (19:30, Novasports 1) στο τελευταίο παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Λεφτά πήρε. Βαθμούς;

Οι τέσσερις βαθμοί της Skoda Ξάνθης δεν αποτελούν ικανοποιητικό απολογισμό μέχρι στιγμής. Η προσπάθεια αντεπίθεσης αρχίζει με μία σημαντική απουσία, αφού ο Μαρσελίνιο πωλήθηκε στην Μπανί Γιας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο σύλλογος λέγεται πως θα βάλει στα ταμεία του 500.000 ευρώ από τη μεταγραφή, αλλά χάνει έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Τη θέση του διεκδικούν οι Σολτάνι και Κάλβο.

Ο Νίκος Κεχαγιάς, που άφησε εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Κομεσίδη, πιθανότατα θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τους Κυριακίδη, Γούτα, Βάλλα, Μπέρτο, Παΐτο, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Μάνταλο, Μαρίν, Κάλβο ή Σολτάνι και Σολάρι. Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και οι Τσέμα, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Ράνο, Μπαρέτα, Σουάρες και Χοσέμι.

Ψάχνει σεφτέ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επιζητά ο Άρης για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Ο Αγκάνθο εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του και δεν υπολογίζεται, ενώ τραυματίες είναι Κύργιας, Ρένια και Παπαδόπουλος. Την επανεμφάνισή του μετά από τρεις αγωνιστικές στο… περιθώριο αναμένεται να κάνει ο Ίμπε. Η διάταξη της ομάδας, σε 4-3-3, αναμένεται να είναι η εξής: Μπουζάνης, Τσουμάνης, Ψυχογιός, Ηρακλής, Πουλίδο, Τριανταφυλλάκος, Έλσνερ, Τάτος, Ίμπε, Σταυρόπουλος και Ουντότζι. Τη 19μελή αποστολή συμπληρώνουν οι Διούδης, Αγγελούδης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Μανιάς, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος και Σουνάς.

Στο πλευρό του Άρη, που έχει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και έντεκα ήττες ως φιλοξενούμενος της Ξάνθης, θα υπάρχουν 1.200 φίλοι της ομάδας.

* Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στέφανος Μαντάκης από την Ημαθία.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: