Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Αραβίδης: «Ευχαριστημένος με το βαθμό»

Πολύτιμο χαρακτήρισε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Εργοτέλη ο Χρήστος Αραβίδης, στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς.

Αραβίδης: «Ευχαριστημένος με το βαθμό»
Ευχαριστημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε ο Πανιώνιος κόντρα στον Εργοτέλη εμφανίστηκε ο Χρήστος Αραβίδης στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς.

Ο αμυντικός των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε στο σημερινό ματς, τονίζοντας πως σημασία έχει να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και στη συνέχεια να εκπληρωθούν αυτοί που έχει ο ίδιος.

«Μπήκαμε να παίξουμε με συγκεκριμένο τρόπο που τον είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Ο Εργοτέλης παίζει με τέτοιο τρόπο που μας ταιριάζει και κατά το ήμισυ πετύχαμε το στόχο μας. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε δεχτεί και κάποια γκολ.

Το γκολ που δεχθήκαμε μου είπαν οι συμπαίκτες μου ότι προηγήθηκε χέρι εγώ δεν μπορώ να ξέρω από εκεί που ήμουν. Χάσαμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες και ευτυχήσαμε να κερδίσουμε ένα πέναλτι να βάλουμε το γκολ και να πάρουμε έναν πολύτιμο βαθμό.

Εμείς πρέπει να δείχνουμε συγκέντρωση και τα 90 λεπτά και όχι τα 70 ή τα 50. Χαιρόμαστε που πήραμε το βαθμό και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με την Καλαμαριά στο κύπελλο το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε.

Εγώ το έχω ξαναπεί ότι χαίρομαι να βοηθάω την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο. Με την βοήθεια των συμπαικτών μου και τις καλές μου εμφανίσεις νομίζω ότι και η ομάδα θα πετύχει τους στόχους και εγώ θα τα πάω καλύτερα, όμως το σημαντικό είναι η ομάδα και όχι ο Αραβίδης
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: