Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Τρεις μεταγραφές για Παναθηναϊκό!

Κερδίζει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Αποστολίδης που συμμετείχε στην προετοιμασία και θα αποτελέσει μία έξτρα λύση στα γκαρντ. Έρχονται Ούκιτς και Ματσιούλις από το Ευρωμπάσκετ.

Τρεις μεταγραφές για Παναθηναϊκό
Η έναρξη της σεζόν πλησιάζει και η προετοιμασία του Παναθηναϊκού κορυφώνεται, ενώ αναμένονται και ενισχύσεις.

Όλα δείχνουν πως οι «πράσινοι» θα υπογράψουν με τον Γιώργο Αποστολίδη, ο οποίος συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας αρχικά για να καλύψει κενά από τους απόντες διεθνείς, αλλά άφησε καλές εντυπώσεις. Ο 29χρονος γκαρντ (1,97μ.) θεωρείται πως μπορεί να προσφέρει κάποιες επιπλέον λύσεις στην Α1 και να δώσει ανάσες σε Διαμαντίδη, Ούκιτς και Κάρι. Την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Ηλυσιακό, με τον οποίο την περασμένη σεζόν είχε 5,1 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 21,4 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει άλλες δύο «μεταγραφές» από το Ευρωμπάσκετ. Την Πέμπτη αναμένονται στην Αθήνα οι Γιόνας Ματσιούλις και Ρόκο Λένι Ούκιτς, ενώ την Παρασκευή θα ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα στη Μόσχα για το τουρνουά «Γκομέλσκι», όπου οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο την οικοδέσποινα ΤΣΣΚΑ και την Κυριακή το νικητή του Μακάμπι Τελ Αβίβ-Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Οι δύο παίκτες ολοκλήρωσαν χθες τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωμπάσκετ με… απογοητεύσεις. Ο μεν Ματσιούλις, που περιορίστηκε τελικά στο αργυρό μετάλλιο με τη Λιθουανία, έκλεισε τη διοργάνωση έχοντας 8,6 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ κατά μέσο όρο, ο δε Ούκιτς, που έμεινε εκτός βάθρου με την Κροατία, είχε 8,7 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ ανά αγώνα.

Εκτός μάχης παραμένουν ο Στεφάν Λάσμε (οστικό οίδημα στο γόνατο) και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο), με τον πρώτο να έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει την πρεμιέρα της Α1 με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, σε αντίθεση με τον δεύτερο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: