Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Χωρίς Σπανούλη στην Τουρκία!!

Τις υπηρεσίες του Βασίλη Σπανούλη, που υποφέρει ακόμα από τον τραυματισμό που απεκόμισε στον αστράγαλο στο Ευρωμπάσκετ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στα φιλικά της Κωνσταντινούπολης.

Χωρίς Σπανούλη στην Τουρκία
Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης, «έσφιξε» τα δόντια και αγωνίστηκε κανονικά στα ματς της Εθνικής ομάδας, όμως το διάστρεμμα που έχει υποστεί ήταν πιο σοβαρό απ’ ότι φαινόταν. Ο Σπανούλης, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία την Κυριακή (22/9) και όπως διαπιστώθηκε, το πόδι του ακόμα δεν έχει ξεπρηστεί. Αύριο Δευτέρα (23/9), θα αναχωρήσει για την Ισπανία και την παρουσίαση του νέου ΝΒΑ 2Κ14 στο πλαίσιο των υποχρεώσεων που έχει από την Ευρωλίγκα –είναι καλεσμένος της- και εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Αθήνα για να ακολουθήσει θεραπείες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δώσει το «παρών» στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης όπου θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός.

Την Δευτέρα στις 10:10 το πρωί , η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Τουρκίας και σε αυτή θα ενσωματωθούν οι Πρίντεζης και Περπέρογλου που αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα φιλικά με την Μουντιβέλνικ και την Εφές. Χρόνο συμμετοχής, αναμένεται να πάρει και ο Κώστας Σλούκας. Ο νεαρός γκαρντ συμμετείχε σήμερα (22/09) κανονικά στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» αφού ολοκληρώθηκε η άδειά του και ξεκίνησε προετοιμασία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: