Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

«Ναυάγιο» Ηρακλή στην Κατερίνη, 1-0 ο Βατανιακός!

Μετά από μια τραγική εμφάνιση στην Κατερίνη, ο Ηρακλής υπέστη τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα με σκορ 1-0 από τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Βατανιακό! Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς, το μέλλον του οποίου πλέον στους "κυανόλευκους" είναι αβέβαιο, πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της και γνώρισε ταπεινωτική ήττα από τους Πιερείς που μάλιστα από το 49' αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο!

Ο Ηρακλής σπατάλησε ένα ημίχρονο, αφού με εξαίρεση δύο φάσεις δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία του Κουδουνά. Στο 12' ο Λίμα από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ίδιο κατάληξη είχε και προσπάθεια του Κυριάκου στο 45'.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Βατανιακός άνοιξε το σκορ: Ο Γιαννούλης πήρε την μπάλα από κακή εκτίμηση του Σιατραβάνη και με πλασέ έκανε το 1-0! Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κολαξίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η κορυφαία ευκαιρία χάθηκε από τον Ονουάτσι στο 57' ενώ και στη συνέχεια παρά την εδαφική τους υπεροχή δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα να υποστούν μια οδυνηρή ήττα, που προφανώς θα έχει και... περενέργειες.

Οι συνθέσεις:

Βατανιακός (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Κολαξίδης, Γιαπιτζής, Κωτσιόπουλος, Νταντάμης, Γιαξής (58΄ Μίλιεβιτς), Κουλίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης (78΄ Μπουζούκης), Ποτουρίδης (88΄ Γιαλαμίδης), Ζαγοριαννός.

Ηρακλής (Σίνισα Γκόγκιτς): Κηπουρός, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Κοντέων, Μπάμπα (54΄ Ονουάτσι), Λίμα, Κυριάκος (74΄ Βουτσιάς), Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Ζάχορα (61΄ Χιονίδης). Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: