Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Μπενάτο: «Καλύτερη ομάδα του ομίλου ο ΠΑΟΚ»

Απογοήτευση και κατήφεια στο στρατόπεδο της Μακάμπι Χάιφα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. «Καλύτερη» ομάδα στον όμιλο, παραδέχτηκε ο Μπενάτο.

Μπενάτο: «Καλύτερη ομάδα του ομίλου ο ΠΑΟΚ»
Για μια ακόμα φορά, η Μακάμπι Χάιφα έπεσε θύμα ανατροπής και ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ. Ο Αριέλ Μπενάτο, δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την εικόνα της ομάδας του και την συγκέντρωση που έχασε εκείνη μετά το υπέρ της 2-0.

«Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την ομάδα μου. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και τρίτο γκολ. Όμως πολλά και σημαντικά λάθη έβαλαν τον ΠΑΟΚ στον αγώνα. Είμαι απογοητευμένος επειδή πίστευα ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι από το παιχνίδι. Όμως η ομάδα δεν το κατάφερε και αυτό με στεναχωρεί αφάνταστα».

Για μια ακόμη φορά η ομάδα του δεν κατάφερε να κρατήσει ένα σκορ και ο Μπενάτο το εξήγησε: «Το πάθαμε αυτό και σε αυτό το ματς. Οι επικίνδυνοι παίκτες του ΠΑΟΚ, αυτούς που είχα επισημάνει ότι είναι κίνδυνος για την ομάδα μου, έκαναν τη ζημιά και μας τιμώρησαν. Επίσης η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης από τους παίκτες μου, στοίχισαν μια ήττα που μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Η έλλειψη συγκέντρωσης μετά το υπέρ μας 2-0 ήταν αυτό που μας στοίχισε».

Τέλος, σχολιάζοντας το πως βλέπει τη μάχη της πρόκρισης είπε: «Για εμάς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα από τη στιγμή που τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Άλκμααρ συνεχίζουν να παίρνουν βαθμούς. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: