Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

“Μέσα στο επόμενο δίμηνο οι αποφάσεις”

12883_main
Στον Αrena FM 89,4 μίλησε ο δικηγόρος ,Σπύρος Χριστοφορίδης, για την εικόνα της ΠΑΕ Άρης στον δικαστικό αγώνα που δίνει ο σύλλογος για το άρθρο 99.
Αναλυτικά είπε:
Για την εικόνα της ΠΑΕ Άρης στο δικαστήριο:
“Υπάρχει ζωή στον Άρη. Η παρουσία του Άρη ήταν συνεπής και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως η ΠΑΕ Άρης θα υπαχθεί στις ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 99″.
Για την συμφωνία με τον Ζελελίδη:
“Ο Ζελελίδης ήταν πολύ σημαντικό χαρτί. Ο κύριος Ζελελίδης παρενέβη και αυτός για να  παραλάβει όσα προβλέπονται για τους εργαζόμενους από το σχέδιο βιωσιμότητα που έχει κατατεθεί τον Σεπτέμβριο στο δικαστήριο”.
Για τις κύριες τις κύριες παρεμβάσεις:
“Το ΙΚΑ παρενέβη απλά τυπικά, ενώ έγινε παρέμβαση και από πλευράς του κύριου Παναγόπουλου για λογαριασμό Παπαστεριανού, Παπαζαχαρία και άλλους που δεν ανέφερε”.
Για τα όσα είπε ο Ηλιάδης:
“Είπε πως η ΠΑΕ είναι συνεπής σε όλες τις πληρωμές. Κατέθεσε σαφές πως είναι  σημαντική η έλευση επενδυτή και πως η ένταξη του Άρη στο άρθρο αυτό θα κάνει την έλευση αυτή ευκολότερη”.
Για την αναβολή της υπόθεσης της ΚΑΕ:
“Ως Αριανοί σίγουρα θέλουμε να τελειώνουμε με την υπόθεση αυτή μια ώρα νωρίτερα ωστόσο από νομικής άποψης είναι άσχημο για την εικόνα του Άρη να δικάζονται και οι δύο υποθέσεις τη ίδια μέρα”.
Για το πότε θα ξέρουμε τις αποφάσεις:
“Μέσα στο επόμενο δίμηνο οι αποφάσεις”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: