Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Γκόγκιτς τέλος!

gogitc
Την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή επισημοποίησε ο Σίνιτσα Γκόγκιτς, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, Βατανιακός – Ηρακλής. Οι “κυανόλευκοι” έχασαν με κατεβασμένα χέρια (1-0), με αποτέλεσμα ο έμπειρος τεχνικός να παραιτηθεί. Επίσης, τόνισε για ακόμη μία φορά ότι λείπει το καθαρό μυαλό από τους παίκτες, τονίζοντας παράλληλα ότι ο τίτλος του φαβορί φόρτωσε την ομάδα με άγχος.
Αναλυτικά είπε:
«Η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ. Μετά και την σημερινή απώλεια βαθμών η ομάδα χρειάζεται κάποιο σοκ. Εγώ παραιτούμε. Ο πρόεδρος είναι καταπληκτικός άνθρωπος και προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί. Η ομάδα έχει μεγάλη πίεση όμως όπως και εγώ και η διοίκηση. Πραγματικά μεγάλη πίεση»
Για τον αγωνα:
« Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Ο Βατανιακός έμεινε με δέκα παίκτες αλλά και πάλι δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Κανένας παίκτης. Έχουμε πραγματικά πολύ πίεση και είναι κρίμα για την ομάδα. Είναι καλοί παίκτες αλλά είναι νέα ομάδα. Χρειάζεται περισσότερο χρόνο»
Για τους παίκτες είπε:
«Πρέπει να πηγαίνουν πιο δυνατά στις φάσεις. Δικά τους μυαλά είναι και δεν μπορώ κάθε έναν να τον σπρώχνω, από μόνοι τους πρέπει. Πρέπει να έχουν περισσότερο καθαρό μυαλό και να καθαρίζουν τα ματς. Αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο επικίνδυνα. Για λόγους ιστορίας ήμασταν φαβορί αλλά όλα αυτά γύρω-γύρω έβαλαν πολύ πίεση. Εύχομαι καλή συνέχεια και πιστεύω να κάνουν ότι πρέπει για να ανέβει η ομάδα»
Για τον σχεδιασμό:
«Ο σχεδιασμός έγινε. Πολλοί παίκτες που θέλαμε δεν ήρθαν. Έχουμε παίκτες που ήταν στην λίστα αλλά έχουμε και αρκετούς που δεν ήταν στην πρώτη λίστα»
Για την επίσκεψη Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια:
«Είναι και η ένταση μετά το παιχνίδι. Δεν θέλω να απαντήσω. Αυτοί οι παίκτες πρέπει να πιστέψουν περισσότερο. Κάναμε μεγάλη δουλειά. Από το άγχος δεν έχουμε καθαρό μυαλό. Μόνο ένα σοκ μπορεί να ξυπνήσει τον Ηρακλή»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: