Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Δεν ξεχνιούνται τέτοια βράδια…!!

Από την κόλαση στον παράδεισο βρέθηκαν στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τη χθεσινή νίκη επί της Μακάμπι Χάιφα «αγκάλιασε» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Δεν ξεχνιούνται τέτοια βράδια…
Για καιρό θα θυμούνται στον ΠΑΟΚ τη χθεσινή νίκη με την Μακάμπι Χάιφα για την 3η αγωνιστική του Europa League!

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να επικρατήσουν των Ισραηλινών με σκορ 3-2, αν και βρέθηκαν στο 21’ να χάνουν με 0-2!

Η χθεσινή βραδιά θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό των ανθρώπων και των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού έζησαν ένα ματς γεμάτο από ποδοσφαιρική ποιότητα και μεγάλα συναισθήματα, φοβερές ανατροπές και απίστευτες στιγμές.

Οι παίκτες του Στέφενς κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, έστω και αν ο Στοχ «κατάφερε» να χάσει δύο πέναλτι! Μετά το 0-2 ο ΠΑΟΚ παρέμεινε «παγωμένος», όμως μετά το 33' χάθηκε η μπάλα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έπαιξε κάθετο και γρήγορο ποδόσφαιρο, ενώ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις στημένες φάσεις. Φάσεις, γκολ, χαμένα πέναλτι και η μεγάλη προσπάθεια των Θεσσαλονικέων θα μείνει για χρόνια χαραγμένη στη μνήμη των ΠΑΟΚτζήδων.

Στο δεύτερο μέρος, οι «ασπρόμαυροι» έπηξαν πιο έξυπνα και πιο συντηρητικά, προσέχοντας περισσότερο στα μετόπισθεν και ο Σαλπιγγίδης – ο άνθρωπος που υπογράφει τα… happy end – έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, χθες μπήκε τέλος στο κεκλεισμένων των θυρών της Τούμπας μετά από 14 μήνες. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ το χάρηκαν πολύ κι έσπρωξαν την ομάδα στη νίκη, μια κι έμεινε (πρόσκαιρα) πίσω στο σκορ ακόμη και με 0-2.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς είναι μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία του 12ου ομίλου, ύστερα από τη χθεσινή ισοπαλία της Σαχτιόρ με την Αλκμααρ στην Αστάνα.

Η βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 7
2. Άλκμααρ 5
3. Σαχτέρ 2
4. Μακάμπι 1
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: