Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

«Δεν είναι πρόβλημα το Καραϊσκάκη»

Αισιόδοξος ότι η Μπενφίκα μπορεί να αποδράσει με τη νίκη από την έδρα του Ολυμπιακού σε δύο εβδομάδες εμφανίστηκε ο Ζόρζε Ζέσους, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του χθεσινού ματς.

«Δεν είναι πρόβλημα το Καραϊσκάκη»
Την άποψη ότι το κατάμεστο από κόσμο «Καραϊσκάκη» δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για την Μπενφίκα για να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ζόρζε Ζέσους.

Ο προπονητής των «αετών» θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα, αφού έχει συνηθίσει να παίζει σε γεμάτα από κόσμο γήπεδα, αν και οι οπαδοί των Πειραιωτών δημιουργούν ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

«Ο Ολυμπιακός θεωρείται φαβορί, όταν παίζει στην έδρα του. Ξέρουμε την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί στην Ελλάδα, αλλά έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα. Η ομάδα της Μπενφίκα είναι ιδιαίτερα έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν θα μας επηρεάσει το γήπεδο, εφόσον εμείς δεν έχουμε την απόφαση που πρέπει», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός έδειξε στο “Ντα Λουζ” ότι είναι καλή ομάδα. Έχει τη φιλοδοξία να περάσει, όπως την έχουμε και εμείς, αλλά δεν θα κρίνει το παιχνίδι στην Ελλάδα την πρόκριση, ακόμα και σε περίπτωση νίκης». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: