Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Η «αρχόντισσα» κι ο «αλήτης»!!

Με μια... αρχοντική εμφάνιση η Βαλένθια διέλυσε 5-1 της Σεντ Γκάλεν. Την ίδια ώρα που ο Τζιμπρίλ Σισέ στο 90’ προκαλούσε «εμφράγματα» στην Σουόνσι, χαρίζοντας τον ένα βαθμό στην Κουμπάν (1-1)!

Η «αρχόντισσα» κι ο «αλήτης»! (video)
Από την μία, η Βαλένθια έκανε την πιο επιβλητική εμφάνισή της για φέτος, επικρατώντας 5-1 της Σεν Γκάλεν και ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη, η Σουόνσι είχε την ευκαιρία να πάρει ακόμα τρεις βαθμούς κόντρα στην Κουμπάν, αλλά ο Σισέ είχε αντίθετη γνώμη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στο φινάλε.

Στο «Μεστάγια» οι γηπεδούχοι προσέφεραν ένα πλούσιο θέαμα στους φίλους τους, αφού ήδη στο πρώτο μέρος είχαν πετύχει τέσσερα τέρματα! Το... show άρχισε με τον Αλκασέρ στο 12’, ενώ ακολούθησαν δύο σερί τέρματα από τον Καρτάμπια στο 21’ και στο 30’. Τρία λεπτά μετά «χτύπησε» ο Κόστα, που διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε –γιατί αν δεν έπεφτε μπορεί να ‘γραφε κανά ρεκόρ-, αλλά οι «νυχτερίδες» κατάφεραν να φτάσουν στο... τάλιρο, με τον Κανάλες στο 71’. Οι Ελβετοί ήταν... σάκος του μποξ και το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν ένα γκολ με τον Νατέρ στο 74’ για το τελικό 5-1, που ανέβασε στη δεύτερη θέση τους Ισπανούς.

Η εξαιρετική «πρωτάρα» Σουόνσι βρέθηκε μια... ανάσα από τη νίκη. Στο 68’ με εκπληκτική συνεργασία, ο Μίτσου πλάσαρε εύστοχα τον γκολκίπερ της Κουμπάν για το προβάδισμα, αλλά το ματς επιφύλασσε στο τέλος «συγκινήσεις». Διότο στις καθυστερήσεις, οι Ρώσοι κέρδισαν πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζιμπρίλ Σισέ και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Που ναι μεν κρατά στην κορυφή τους Ουαλούς, αλλά τους στέρησε την ευκαιρία να ξεφύγουν. Την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό στη διοργάνωση.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Βαλένθια-Σεντ Γκάλεν 5-1
(12’ Αλκασέρ, 21’, 30’ Καρτάμπια, 33’ Κόστα, 71’ Κανάλες – 74’ Νατέρ)

Σουόνσι-Κούμπαν 1-1
(68’ Μίτσου - 90'πεν. Σισέ)

Βαθμολογία

1. Σουόνσι 7 (5-1)
2. Βαλένθια 6 (7-4)
3. Σεν Γκάλεν 3 (3-6)
4. Κουμπάν 1 (1-5)

Η επόμενη αγωνιστική (07/11)

Κούμπαν-Σουόνσι (19:00)
Σεντ Γκάλεν-Βαλένθια (20:00)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: