Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

«Αρχίζει να έχει ταυτότητα»

Στην αγωνιστική ταυτότητα που χτίζει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη στάθηκε ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αρχίζει να έχει ταυτότητα»
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Πορτογαλία, μένοντας στο 1-1 κόντρα στην Μπενφίκα, όμως ο Λουτσιάνο εξήρε την εμφάνιση όλης της ομάδας και τόνισε πως χρειάζεται προσοχή στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο:

«Ήταν πολύ ανώτερος της Μπενφίκα ο Ολυμπιακός. Έπιασε σε καλή απόδοση αλλά δεν πήρε το αποτέλεσμα που έπρεπε να πάρει. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση και αν δεν υπήρχε τόση βροχή, θα έπαιρνε και τη νίκη. Ο Ολυμπιακός αρχίζει και έχει ταυτότητα. Ο προπονητής προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Εύχομαι να πάει ακόμη καλύτερα η ομάδα και να χαρούν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Είναι εύκολο για όσους το βλέπουν από έξω. Δεν υπάρχει τίποτα εύκολο σε αυτό το άθλημα και σε αυτήν τη διοργάνωση. Πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος. Το θέμα είναι να παρουσιαστεί σοβαρός ο Ολυμπιακός και όλα θα πάνε καλά.

Κανένας δεν περίμενε να δει τέτοιον Ολυμπιακό με την Παρί και να χάσει τελικά. Όμως η ομάδα δεν επηρεάστηκε από αυτό και στη συνέχεια έδειξε θετικό πρόσωπο. Αυτό πρέπει να καταλάβουν οι φίλαθλοι όλων των ομάδων. Πρέπει να έχεις υπομονή όταν μια ομάδα έχει νέους παίκτες και νέον προπονητή. Όλοι περιμένουν στη γωνία να κρίνουν τον προπονητή. Κερδίζεις; Είσαι καλός. Χάνεις; Αρχίζουν οι μουρμούρες. Δεν βγάζουμε ποτέ άκρη εδώ στην Ελλάδα. Θα κριθεί και αυτός στο τέλος. Στον Ολυμπιακό όλοι θέλουν να κάνουν τους προπονητές.

Η ομάδα ήταν αρκετά καλή, από τον τερματοφύλακα μέχρι τον τεχνικό και τις αλλαγές», τόνισε ο παλιός παίκτης των «ερυθρολεύκων», ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη νέα του προσπάθεια ως τεχνικός της ομάδας της Γλυφάδας στη Football League:

«Προσπαθούμε να αλλάξουμε την ψυχολογία μετά από 4 ήττες της ομάδας. Θέλουμε μια νίκη για να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά δεν φοβόμαστε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και με μια νίκη θα πάρουμε λίγο αέρα για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: