Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

«Νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση»

Ο Πανιώνιος σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στο φετινό Euro Cup και έδειξε πως μπορεί να πάρει την πρόκριση στους «32» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση»
Ο Μαρκ Κάρτερ, εκ των κορυφαίων των «κυανέρυθων» στην Αγία Πετρούπολη, τόνισε πως η νίκη αυτή μπορεί να φέρει την πρόκριση, πως η ομάδα του βελτιώνεται από ματς σε ματς, στάθηκε στην καλή άμυνα του δεύτερου ημιχρόνου και τόνισε πως αν είναι υγιής θα μπορέσει να προσφέρει τα καλύτερα τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά: «Ήταν μια καλή νίκη για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Νικήσαμε μια καλή ομάδα εκτός έδρας. Γινόμαστε καλύτεροι ως ομάδα, δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι.

Η άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το ‘κλειδί’ της νίκης μας, αν και υπήρχαν διαστήματα που δεν ήμασταν καλοί. Από την άμυνά μας βγάλαμε αιφνιδιασμούς και εύκολα καλάθια, τρέξαμε και σταματήσαμε όπως ήταν ο στόχος μας τους δύο κυριότερους αντιπάλους, τους Ντόνι Μακ Γκραθ, Στιβ Μπαρτ, δύο πολύ καλούς παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις των γκαρντ, ‘τρέχουν’ την ομάδα και είναι σκόρερ. Έχουν ομάδα μεγάλη στο μέγεθος και εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο γρήγορα, να ανοίξουμε τον ρυθμό και νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά. Ήταν μια νίκη που ήρθε μέσα από ομαδική προσπάθεια.

Δίνουμε τη μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα τη φετινή σεζόν. Ανεξάρτητα του τι θα κάνουμε στην επίθεση, θέλουμε να προσπαθούμε πάντα πολύ στην άμυνα, να παίζουμε με ένταση, ώστε να νικάμε τους αγώνες.

Προσπαθώ να επιστρέψω μετά τον τραυματισμό μου στον ρυθμό των αγώνων. Ελπίζω να μείνω υγιής, να δουλεύω σκληρά στην προπόνηση και να είμαι ικανός να βοηθήσω κάθε μέρα.

Είναι καλό ότι έχουμε συνεχόμενους αγώνες. Ως παίκτης, θέλεις να παίζεις συνέχεια παιχνίδια. Αυτό είναι το επάγγελμά μας. Ο αγώνας στη Μόσχα τελείωσε, πρέπει να προετοιμαστούμε για τον αγώνα του Σαββάτου στην Δράμα. Θα είναι καλό παιχνίδι. Έχουμε παίξει φιλικό στη Δράμα απέναντι στον ΚΑΟΔ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ήταν ένα ‘σκληρό’ και ‘κλειστό’ ματς. Από τότε, έχουμε προοδεύσει ως ομάδα, το ίδιο σίγουρα και οι αντίπαλοί μας. Θα είναι αγώνας με ενδιαφέρον και ελπίζω ότι θα κάνουμε τη δουλειά μας το Σάββατο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: