Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ούτε για προπόνηση…!

Ούτε τα προσχήματα δεν αντιμετώπισε κόντρα στην Μπάμπεργκ η Ρεάλ Μαδρίτης

Οι «μερένχες» σάρωσαν με 98-58 τους πρωταθλητές Γερμανίας στο «Παλάσιος Ντεπόρτες», στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου και έφτασαν στο «2 στα 2» στη φετινή διοργάνωση, δείχνοντας πως θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα και θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν στα επόμενα ματς την πρόκριση.

Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο πήραν από την αρχή ένα προβάδισμα και το αύξαναν σταδιακά και συνεχώς, φτάνοντας στο τελικό +40.

Κορυφαίοι των νικητών οι Γιουλ με 16 και Ρέγες με 13 πόντους, ενώ από την Μπάμπεργκ διακρίθηκε ο Σμιθ με 11 πόντους.

Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν πολύ πιο επιθετικά και κατάφεραν από νωρίς να αποκτήσουν προβάδισμα, το οποίο αυξανόταν σταδιακά σε +5, +7 και +10, χάρη στις «εξάρσεις» του Γιουλ σε αυτό το διάστημα και τη σαφή υπεροχή των φιναλίστ της περυσινής Ευρωλίγκας σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Η διαφορά κυμαινόταν μεταξύ +7 και +9, με τον Γιουλ να τη φέρνει στο +11 στην ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, συνεχίστηκε το ίδιο μοτίβο και η ίδια εικόνα, με τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο να φτάσουν στο +12 με τον Κάρολ και με επιθετική υπεροπλία στο +14, στο +16 και στο +18. Ο Γιουλ έφερε τη διαφορά στο +19 στο 2’13’’ και ο Ρέγες στο +21, αφού οι γηπεδούχοι έχαναν μόνο στις βολές στις στατιστικές κατηγορίες. Τελικά, ο Μπουρούσης κράτησε τη συγκεκριμένη διαφορά στην ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο, η διαφορά αυξανόταν κα έφτασε αρχικά στο +24 για να πάει «καπάκι» στο +27 και στο +29, με πρωταγωνιστή τον Φερνάντεθ. Ο Ντάρντεν την έφερε στο +31 και ο Μίροτιτς στο +33. Το επιθετικό «κρεσέντο» των «μερένχες» και η επιθετική ανυπαρξία των Γερμανών έφερε το 63-29 και το 65-32. Ο Ντάρντεν έπαιρνε πλέον τις επιθετικές πρωτοβουλίες για τους Ισπανούς και έκανε το 69-35 και ο Ροντρίγκεθ το 73-39, για να ολοκληρωθεί τελικά έτσι το τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο, η διαφορά άρχισε να παίρνει εξευτελιστικές διαστάσεις γα τους Γερμανούς, που βρέθηκαν στο -33, στο -36, στο -39, στο -41, στο -43 και στο -45, χάρη στους Κάρολ και Ρέγες, που είχαν αναλάβει την «μπαγκέτα» σε αυτό το διάστημα. Στο 92-50, οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα 5-0 σερί και μείωσαν κάπως, όμως δέχτηκαν ένα νέο σερί από τους Μαδριλένους και βρέθηκαν στο τελικό -40.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: