Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

«Ο κόσμος έφερε την ανατροπή»

MARAGKOS
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του “Δικεφάλου του Βορρά”, Σπύρος Μαραγκός, και μίλησε μεταξύ άλλων για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ εναντίον της Μακάμπι Χάιφα και τους παίκτες “βαρόμετρο” του Δικεφάλου.
Σχολιάζοντας  μια παρόμοια ανατροπή  με την Σπάρτακ Τρναβα: “Ήταν πολύ νωρίς το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Φάγαμε ένα γρήγορο γκολ και μέχρι να το καταλάβουμε φάγαμε και δεύτερο. Δε γίνονται πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια με ανατροπές. Όταν γίνεται όμως κάτι τέτοιο δε ξεχνιέται. Έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου και ήταν μια από τις πιο όμορφες ποδοσφαιρικές μου στιγμές. Ξέραμε πως αφού  είχαμε καταφέρει να ισοφαρίσουμε στο ημίχρονο, ελέγχαμε το παιχνίδι”.
Για τους παίκτες με προσωπικότητα του ΠΑΟΚ: “Σε τέτοιες ανατροπές η πίστη και το πάθος παίζουν το πιο σημαντικό ρόλο. Επίσης παίκτες με ψυχή και προσωπικότητα παρακινούν και τους άλλους να προσπαθήσουν. Θαυμάζω τον Σαλπιγγίδη σαν ποδοσφαιριστή.  Τα δίνει όλα και είναι πάντα μέσα σε φάσεις. Ο Κατσουράνης παρά το λάθος που έκανε, με τη εμπειρία του και με το μυαλό του εμπνέει την ομάδα. Επιπλέον ο Λάζαρ είναι ένα από τα καλύτερα χαφ στην Ελλάδα”.
Για  την ανατροπή  του ΠΑΟΚ:“Τα ευρωπαϊκά παιχνίδι είναι πολύ δύσκολα και οι αντίπαλοι πολύ ισχυροί. Θεωρώ πως βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος της Τούμπας. Χωρίς τον λαό του ο ΠΑΟΚ θα δυσκολευόταν να κάνε ι την ανατροπή πολύ παραπάνω”.
Για τον όμιλο του ΠΑΟΚ:“Μετά την νίκη με τη Μακάμπι και σε συνδυασμό με την ισοπαλία που είχε πάρει στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ έχει τον όμιλο στο χέρι του. Φέτος ο ΠΑΟΚ μπορεί και πιστεύει στο παιχνίδι του και μπορεί άμα συνεχίσει έτσι θα πάρει την πρώτη θέση”.
Για τον Μίροσλαβ Στοχ:“Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πιστεύει πολύ στον εαυτό του. Για να εκτελέσεις δεύτερο πέναλτι ενώ έχεις χάσει το πρώτο πρέπει να πιστεύεις πολύ στις ικανότητες σου η να έχει άγνοια κινδύνου. Ο Στοχ είχε επηρεαστεί πολύ από τη απώλεια των πέναλτι και δεν έδωσε στη συνέχεια τα αναμενόμενα. Γενικά όμως είναι ένας ποδοσφαιριστής που δίνει το κάτι παραπάνω στην ομάδα και είναι απαραίτητος”.
Για το πρωτάθλημα:Έχει χάση την αίγλη του το πρωτάθλημα. Πλέον υπάρχει μόνο η κόντρα μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και εύχομαι η ομάδα της Θεσσαλονίκης να τα καταφέρε. Οι Ευρωπαικές υποχρεώσεις κάνουν το έργο του ΠΑΟΚ πιο δύσκολο. Με λίγο κόπο βέβαια και πολύ προσπάθεια μπορεί η ομάδα να παραμείνει κοντά και στους δύο στόχους”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: