Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Αναβολή για την ΚΑΕ, αγωνία για την ΠΑΕ!

Κανονικά πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της αίτησης που έχει καταθέσει η ΠΑΕ Άρης για την υπαγωγής της στο άρθρο 99. Αντίθετα, αναβλήθηκε αυτή για την ΚΑΕ.

Αναβολή για την ΚΑΕ, αγωνία για την ΠΑΕ
Κρίσιμη η σημερινή ημέρα για τον Άρη καθώς ήταν προγραμματισμένες οι εκδικάσεις των αιτήσεων της ΠΑΕ και της ΚΑΕ για την υπαγωγής τους στο άρθρο 99.

Στην περίπτωση της ποδοσφαιρικής Ανώνυμής Εταιρείας η εκδίκαση πραγματοποιήθηκε κανονικά, αντίθετα με εκείνη της ΚΑΕ.

Σχετικά με την ΠΑΕ ο δικηγόρος Γιώργος Ζελελίδης ο οποίος εκπροσωπεί τους Καστίγιο, Ντίκο, Φατί, Σανκαρέ κατέθεσε πρώτος. Ο Άρης έχει έρθει σε διακανονισμό με τους παίκτες αυτούς για την αποπληρωμή των χρημάτων που τους οφείλονται.

Ο κ.Ζελελίδης έκανε παρέμβαση υπέρ της ΠΑΕ καθώς αναφέρθηκε στη συμφωνία αυτή που υπάρχει επισημαίνοντας τη μεγάλη σημασία της καθώς ήταν ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να διασφαλιστούν τα χρήματα στους ποδοσφαιριστές.

Κύριο μέρος της εκδίκασης αποτέλεσε η κατάθεση του προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδη ως μάρτυρας υπέρ της Εταιρείας.

«Αν μας δώσετε την ευκαιρία όλα θα πάνε καλά. Έχουμε συζητήσεις με μεγάλους επενδυτικούς ομίλους. Υπάρχει εχεμύθεια. Θα προχωρήσουν αν μπούμε στο άρθρο 99. Το θέμα είναι να βρούμε επενδυτή για να γίνει ισχυρή η ΠΑΕ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ηλιάδης.

Τελευταίος κατέθεσε ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης ο οποίος επεσήμανε…

«Η ομάδα έχει τεράστια δυναμική, πέρσι είχε τα λιγότερα έσοδα από ποτέ κι όμως άντεξε. Φέτος βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάει καλύτερα. Θέλουμε να είμαστε συνεπείς, ώστε να έρθει ένας σοβαρός άνθρωπος και να μας βοηθήσει για την ανάπτυξη της ομάδας», κατέληξε.

Η απόφαση αναμένεται σε διάστημα 45-60 ημερών.

Στην περίπτωση της ΚΑΕ υπήρξε αναβολή για τις 13 Δεκεμβρίου μετά από σχετικό αίτημα του συνεργάτη του δικηγόρου που εκπροσωπεί οκτώ παίκτες της ομάδας ζήτησε αναβολή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: