Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Μάντζιος: «Συγκέντρωση και προχωράμε…»

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν για τον Πανθρακικό, ο οποίος σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο, είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά και να μην μείνει σε αυτή την επιτυχία.

Μάντζιος: «Συγκέντρωση και προχωράμε…»
Τα στοιχεία που έδειξε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ήταν άκρως θετικά για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Άκη Μάντζιο. Ο Έλληνας τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή, τονίζοντας πως περιμένει πολύ κόσμο στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σημειώσαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο και σε μια καυτή έδρα, ένα άκρως ποδοσφαιρικό γήπεδο. Σταθήκαμε πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κάποιο γκολ νωρίτερα και να έχουμε εξασφαλίσει τη νίκη. Παρά την ισοφάριση πετύχαμε το 2ο τέρμα και πετύχαμε μια σημαντική νίκη, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους τραυματίες αλλά και τον κόσμο: «Ο Μακρυδημήτρης είναι σίγουρα εκτός και θα δούμε μέχρι την τελευταία στιγμή αν θα είναι στη διάθεσή μας ο Ιγκόρ και ο Μερίνο. Είναι καλό να έχει κόσμο το γήπεδο. Εγώ αυτό που θέλω είναι να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο. Ο Πανθρακικός έχει δείξει ότι σε όλα τα παιχνίδια του έχει σαν στόχο τη νίκη, είτε παίζει εκτός έδρας είτε στο γήπεδό του».

Όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλο του τόνισε: «Σίγουρα χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι, γιατί απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα ένα λάθος, μια αδράνεια μπορεί να κοστίσει. Πρέπει να έχουμε επίσης αποφασιστικότητα και καθαρό μυαλό, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι σίγουρα καλό να παρουσιάζει η ομάδα σταθερότητα και βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ελπίζω να έχουμε την ανάλογη συνέχεια, να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Αυτά τα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε στη σειρά θα μας βοηθήσουν πολύ, γιατί περισσότερα έχεις να κερδίσεις, παρά να χάσεις. Η ομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό έδειξε χαρακτήρα, παίζοντας μπροστά σε πολύ κόσμο, για πρώτη φορά σε ένα φετινό εκτός έδρας παιχνίδι, είχαμε ψυχραιμία ακόμα και μετά την ισοφάριση και μπορέσαμε να πετύχουμε το γκολ της νίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: