Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

“Πρέπει να βρεθεί επενδυτής”

pic-0-norm
Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Αντώνης Ζαμπέτας, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την ανάγκη του Άρη να βρει έναν επενδυτή που θα βοηθήσει τον σύλλογο.
Αναλυτικά είπε:
Για τα λάθη του παρελθόντος:
“Ο Άρης δε θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτές  τις αίθουσες αλλά στην Ευρώπη. Σε αυτό φταίει ο Άρης αλλά και κάποιες άλλες καταστάσεις. Αν ο Άρης τα προηγούμενα χρόνια χειριζόταν καλύτερα κάποιες καταστάσεις, σήμερα θα είχαμε παγωμένα κάποια χρέη και σήμερα η ομάδα  θα διεκδικούσε την πρόκριση της στους ομίλους στην Ευρώπη”.
Για την ανάγκη να βρεθεί επενδυτής:
“Ο Άρης είναι ο πλέον αδικημένος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλοι όσοι είναι εμπλεκόμενοι έχουν μονάχα ένα στόχο, να μπει η ομάδα στο 99. Πρέπει να βρεθεί ο επενδυτής για να πάρει τον Άρη. Η χώρα μας έχει μια κακοφημία και έλλειψη εμπιστοσύνης γεγονός που δυσκολεύει να έρθει κάποιος επενδυτής. Ελπίζω να βρεθεί ο επενδυτής αυτός και να πάει την ομάδα εκεί που πρέπει”.
Για το τι πρέπει να φέρει ο επενδυτής:
“Πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα πληρώσει τα χρωστούμενα σε παίκτες, θα δημιουργήσει ένα καλό αθλητικό κέντρο ώστε ο Άρης να πουλάει παίκτες στην Ευρώπη.  Πιστεύω πως ο Άρης πρέπει να ακολουθήσει το Γερμανικό πρότυπο, που όπως όλοι βλέπουμε πως οι Γερμανικές ομάδες είναι οι πιο υγιείς στην Ευρώπη. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και στο μέλλον να στηριχτούμε σε δικά μας παιδία”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: