Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Δεν θα λείψει κανείς!!

Θετικά απαντούν όλοι όσοι έχουν προσκληθεί στην μεγάλη παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δεν θα λείψει κανείς!
Σε δύο περίπου εβδομάδες αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όμως όλοι στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια περιμένουν εκείνη την ημέρα.

Στις 6 Νοεμβρίου αναμένεται να αποκαλυφθούν όλες οι λεπτομέρειες που θα καταδείξουν το μεγαλείο της «Αγιά Σοφιάς», ένα έργο που θα μείνει στην ιστορία του συλλόγου.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως στις περισσότερες προσκλήσεις που έχουν ήδη αποσταλεί όλοι όσοι έχουν τις λάβει έχουν απαντήσει θετικά, αφού κανείς δεν θέλει να χάσει την παρουσίαση που θα γίνει από τον διοικητικό ηγέτη της «Ένωση».

Οι υπεύθυνοι θα περιμένουν και τις 28 Οκτωβρίου για σχηματίσουν μία εικόνα ποιοι και πόσοι από τους 880 που θα λάβουν μια από τις «μαγικές» προσκλήσεις αναμένεται να βρεθούν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Όπως γράφει η SportDay, προσκλήσεις έχουν αποσταλεί σε μέλη της πολιτικής, κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου και αναμένεται μία εκδήλωση που θα προκαλέσει πάταγο.

Για αυτό τον λόγο ο Μελισσανίδης θέλει όλα να είναι στην εντέλεια εκείνη την ημέρα και οι προετοιμασίες βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο. Χρόνος, φυσικά, υπάρχει, αφού όλοι εργάζονται πυρετωδώς με στόχο την παρουσίαση του νέου γηπέδου στις 6 Νοεμβρίου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: